Iunie 15, 2017
Cum fac sex italienii?! Practica bizară ce îi face să fie unici în lume
Un sondaj arată că un sfert din cuplurile căsătorite din Italia fac sex în grup. Este o practică destul de bizară și inacceptabilă pentru cuplurile tradiționale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un cotidian italian arată că aproximativ 500.000 de cupluri fac schimb de parteneri în cadrul unor cluburi private, iar alte câteva mii preferă locații „clasice”, cum ar fi parcările, plaje amenajate special și chiar și în cimitire. 

În Italia există și o organizație care protejează drepturile practicanților de swapping, numită "Federația Internațională pentru Protecția Drepturilor și Libertăților". Organizația are 500.000 de membri care se întâlnesc în cele peste 200 de cluburi private din Italia pentru a face schimb de parteneri sexuali, însă specialiștii spun că, de fapt, cifrele sunt mult mai mari.
 

Vârsta medie a participanților de sex masculin este de 43 de ani, iar a femeilor de 35. Majoritatea "swapperi-lor" nu au griji pe plan financiar, sunt contabili, doctori, fotbaliști și chiar politicieni, și de cele mai multe ori recurg la astfel de practici pentru că viața de cuplu tinde să devină "plictisitoare" după un timp.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66603899002075