Octombrie 21, 2016
Cu ce începe o partidă de sex reușită?
Cu tandrețe!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Doar pentru că în orice căsnicie este nevoie de o atmosferă caldă, scopul căreia este de a nu neglija cuvintele de dragoste și o preocupare specială pentru cealaltă jumătate. Ca regulă, știm cu toții că bărbații sunt mult mai puternic motivați atunci când vine vorba de dorințe sexuale, prin urmare, trebuie acordată o mare atenție sexului slab, doar pentru ea, tandrețea reprezintă un sentiment de confort și sigurață în căsnicie.

Doar cum va simți că deține acest sentiment în cadrul relației, cu siguranța că viața sexuala va căpăta un alt parcurs.

Sfaturi utile pentru bărbați, care îi vor face să devină tandri, iubitori și afectuoși:

  • Sărută-ți femeia de lângă tine, îmbrățișeaz-o în fiecare dimineață, înainte de a te ridica din pat, înainte de a pleca la muncă și înainte de a te pune la somn;

  • Amintește-i cât mai des despre sentimentele pe care le simți pentru ea;

  • Dăruiește-i flori și cadouri, fiecărei soții îi sunt dragi atențiile, în special de sărbători;

  • Comunică cu ea, în special după o zi de muncă în care nu v-ați văzut mult timp;

  • Ia și tu parte la treburile casnice: spală vasele, udă florile din casă, petrece timp cu copilul vostru, mai exact ia parte în procesul de educație al acestuia;

  • Petreceți timp împreună, spre exemplu, ieșiți împreună la o plimbare romantică de seară.

Cum acționează o femeie în cazul în care bărbatul de lângă ea a înțeles-o greșit și nu e ceea ce își dorea ea cu adevărat.

O soție docilă nu va fi niciodată prea exigentă în relație, nu va prezenta niciodată condiții în ultimă instanță și nu va face acuzații la adresa bărbatului de lângă ea.

Modul vulcanic și agresiv al unei femei este cel care îl poate înfuria pe un bărbat, iar tacticile pe care trebuie să le folosim în acest caz sunt: comunicarea activă cu partenerul, să devii o bună soție, docilă, care va trezi în bărbatul de lângă ea cele mai ascunse dorințe sexuale.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4914281368256