August 30, 2017
Cristina Gheiceanu - noua cucerire basarabeană a brandului DIOR
Creatorul brandului de lux, Christian Dior pare a fi îndrăgostit de fetele din Republica Moldova. Cristina Gheiceanu va face parte din campania socială Dior Love Chain.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent jurnalista și fashion bloggerița Cristina Gheiceanu și-a anunțat fanii de pe contul ei de facebook și instagram despre o surpriză. Aceasta a scris următoarele: “în sfârșit, pot să vă dau noutatea. Prima mea colaborare cu Dior. Încă îmi e greu să cred! Fac parte din campania socială DiorLoveChain, iar această fotografie este rezultatul!”

Cristina a semnat un contract cu faimosul brand Dior care a dat start unui lanț al dragostei în care principala întrebare este: Ce ai face pentru dragoste?

Bloggerița a scris răspunsul pe pagina sa de instagram: “Pornind de la zero viața mea a fost atât de ușoară cu tine. Într-o zi, tocmai mi-am părăsit jobul, țara mea și 28 de ani în urmă! Ne-am mutat într-o țară cu totul diferită și dacă ar fi trebuit să o fac din nou, aș face-o! Pentru că DRAGOSTEA este puterea!”.

 Aceasta și-a îndemnat prietenii să se alăture proiectului social, pentru care Dior va dona câte un dolar ONG-ului "We Movement".


Campania "Charity WE" ajută comunităților din 9 țări din America Latină, Africa și Asia, sprijinind 200.000 de copii în programele educaționale și oferind instrumente necesare pentru 30.000 de femei pentru a deveni independente din punct de vedere financiar. Acest proiect a făcut posibil accesul la apă potabilă și îngrijire medicală pentru aproape un milion de persoane.
Din acestă campanie fac parte Natalie Portman, Jennifer Lawrence, Camilla Coehlo, Rihanna și alții. 

AQUARELLE a anunțat și despre moldoveanca Doina Ciobanu, care face parte din aceeași campanie socială. Articolul poate fi citit aici. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64894533157349