Mai 22, 2017
Motivul care a împiedicat Comedy Zebra Show să ia premiul iUmor
Trupa Comedy Zebra Show au ajuns în etapa finală a concursului „iUmor” din România. Băieții au luptat ieri pentru poziția de câștigător a concursului. Lupta a fost crâncenă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și-au încercat puterile și în sezoanele precedente, dar au reușit să ajungă în finală din cea de-a treia încercare. 
Au avut o prestație ingenioasă și au ajuns în etapa de voting. Faptul că au putut vota doar abonații din România a fost în defavoarea echipei din Moldova. 

Cu toate acestea, juriul a fost impresionat până la maximum de prestația băieților.

„M-am simțit ca la spectacol. Pe cuvântul meu. Foarte bine gândit și construit momentul. Felicitări!” - a comentat Delia. 

”De data aceasta chiar am plăcerea de a vă trimite mai departe la vot pentru munca depusă. Chiar mi-aș dori, de data aceasta, ca oamenii să vă voteze” - a spus Cheloo. 

Raperul a mai adăugat apoi fiind în culise - „Moldovenii veseli - Comedy Zebra Show sunt foarte muncitori, încearcă să-și creeze un stil”. 

Autodeclaratul fan al trupei, Bendeac a comentat și el prestația băieților: „Aveți foarte multă imaginație și cred în continuare că sunteți cea mai bună trupă de comedy din toată România”. După culise acesta a mai adăugat că băieții „sunt geniali și senzaționali”. 

O mare parte din fani ai trupei sunt din Moldova care, din păcate, nu au avut acces la televoting. Astfel, câștigătoarea concursului s-a decis a fi Doina Teodoru, care a prezentat un moment de stand-up comedy în care i-a luat la „roast“ atât pe membrii juriului, dar şi pe vedetele postului „Antena 1”. 

Vezi prestația Băieților!

 

Momentul când a fost decis câștigătorul concursului! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77914667129517