Iunie 12, 2017
Colecția vinurilor de vară TIMBRUS
În vara anului 2016 în Moldova s-a dat startul unui nou proiect de vinificație. Declarată ca un producător de vinuri premiu, marca TIMBRUS în mai puțin de un an a ocupat un loc demn pe rafturile celor mai importante rețele de magazine ale țării, celor mai reprezentative restaurante și cafenele. Iar cel mai important – a câștigat încrederea consumatorilor, a pasionaților de vinuri calitative și originale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Motive ale succesului lui TIMBRUS sunt câteva. Toate vinurile TIMBRUS sunt produse de către cunoscutul oenolog spaniol Manuel Ortis din struguri crescuți pe podgoriile din legendara regiune Purcari.

Produse după standardele mondiale ale calității, vinurile TIMBRUS se deosebesc de alte vinuri pentru că la prepararea lor au fost folosite componente naturale, de exemplu, drojdiile naturale cultivate direct pe podgoriile TIMBRUS din Purcari. Toate acestea au permis vinurilor TIMBRUS să fie distinse în segmentul premium al vinurilor moldovenești, să le facă unice și nu doar în limitele pieței locale.

În această vară TIMBRUS a scos pe piață trei vinuri de vară. 

...

Citește continuarea în revista AQUARELLE Iunie 2017! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85412859916687