Februarie 19, 2018
Cindy Crawford și Kaia Gerber au plecat în vacanță. Alfă unde se odihnesc vedetele!
După ce a defilat la Săptămâna Modei de la New York, și a demonstrat tuturor cât de talentată este, Kaia Gerber, împreună cu mama sa au plecat într-o vacanță exotică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Are doar 16 ani și încântă lumea întreagă cu talentul pe care l-a moștenit de la mama sa. Kaia Gerber claborează cu cele mai vestite branduri vestimentare din lume. Pentru a se odihni de la prezentările de modă, fotografii permanente și muncă asiduă, Kaia Gerber, a plecat împreună cu mama acesteia într-o călătorie exotică. Ele și-au luat zborul spre Insulele Caraibe, și au făcut deja publice câteva poze. Kaia a pozat într-un costum de baie de culoarea roșie, cu o pălărioară care îi ascunde ochii de la soare. 

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Amintim că Cindy Crawford a născut-o pe Kaia la data de 3 septembrie 2001. Kaia a pășit pe urmele mamei sale, devenind în prezent una din cele mai bine plătite modele din industria modellingului. Astfel, la Săptămâna modei de la Paris, Kaia a prezentat colecțiile de la Valentino și Chanel, iar la săptămâna modei de la New York ea a defilat în ținutele de la Tom Ford, Karl Lagerfield și Alexander Wang. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74541878700256