Octombrie 11, 2016
Chokerul, accesoriul momentului
Cine ține pasul modei, a observat, probabil că în acest an, marile fashionicon-uri poartă la baza gâtului un accesoriu care atrage privirile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 El poate fi de diferite mărimi, deseori are un pandantiv drăguț, dând un suflu feminin chiar și celei mai simple ținute. Multor femei accesoriul le este cunoscut, ținând cont de faptul că acesta și-a cunoscut gloria prin anii ’90, când fără choker nu te făceai remarcată. În acea perioadă, prințesa Diana asorta ținutei regale acest accesoriu fin, de cele mai multe ori din perle sau pietre scumpe, Kate Middleton continuând această tendință. 


Cum avem parte în industria modei de o renaștere a tendințelor anilor ‘90, este de la sine înțeles că choker-ul a început să apară și pe catwalk, însă, desigur, sub alte materiale și mărimi. Fiind îndrăgit de marii designeri, choker-ul va fi accesoriul numărul unu și în prezentările pentru toamnă-iarnă a lui 2016. Pentru casa de modă Dior, choker-ul este compus din eșarfe fine peste care se prind pandantive, pe când Chanel adaugă perle; Saint Laurent preferă choker-ul simplu, subțire, care se poate asorta și ținutelor simple de zi. De exemplu, Rihanna, Vanessa Paradis, Kim Kardashian sau Kendall Jenner și chiar micuța North West nu se despart de choker-ul preferat. 


Tipuri de chokers

Există, cu toate acestea, mai multe tipuri de chokers, de la cele de tip tatuaj, subțiri și cu o ușoară tendință boho-chic, până la cele din metal, din material fin, piele sau chiar la cele cu perle ori pietre prețioase, putându-le astfel asorta oricărui stil. Acestea crează nu doar stil, dar și o stare potrivită de spirit. Cele mai răspândite par a fi în acest moment cele create din material fin, dintr-o singură culoare, de cele mai multe ori asortate la restul ținutei, dar și cele de tip șnur, lungi, pe care le poți închide printr-o fundă. 

Cum să porți un choker? 
Acestea pot fi purtate cu orice tip de ținută, astfel că veți reuși să vă faceți remarcate printr-un singur accesoriu. De regulă, este bine să le purtați cu bluze decoltate, pentru a putea fi atent admirate de ceilalți, cu o pereche de jeanși sau pantaloni lejeri. Desigur, dacă se întâmplă să dețineți un choker din perle, ar fi indicat să îl purtați cu o rochie scurtă neagră. Choker-ul șnur îl puteți completa cu o salopetă cu imprimeu. Ele pot fi găsite la un preț accesibil sau pot fi făcute chiar de voi dacă vizionați câteva tutoriale DIY pe YouTube. Așadar, dacă nu v-ați achiziționat încă chokerul, e timpul să o faceți sau să vă puneți pe treabă!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.4303402900696