Aprilie 04, 2017
Chirurgia plastică de talie mondială
Datorita progreselor din chirurgia plastică, estetică și reconstructive, orice imperfecțiune a corpului și a feței poate fi acum corectată. Principalul lucru este să apelezi la profesionistului și clinica care garantează rezultat de calitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Succesul oricărei intervenții chirurgicale, inclusiv plastice, depinde de mai multe lucruri: experiența medicului, echipamentul high-tech, produsele medicale de înaltă calitate, sterilitatea și confortul condițiilor. În Spitalul Internațional Medpark, fiecărui pacient i se oferă o gamă completă de servicii și facilități pentru un rezultat fără cusur, chiar și după cele mai complexe intervenții.

Cele mai populare ramuri ale chirurgiei plastice de la MedPark chirurgia  sânului și chirurgia facială.

Chirurgia plastică a sânului

Karacaoglu Ercan

Chirurg plastician

În dependență de rezultatul dorit și de aspectul inițial al sânilor, intervențiile chirurgicale la sân pot fi împărțite în trei grupuri mari.

Mărirea sânilor –  operația care face posibilă corectarea asimetriei pieptului, precum și obținerea sânilor plini și fermi. Implanturile de silicon, folosite pentru operație, sunt absolut inofensive pentru sănătate și nu trebuie schimbate pe parcursul vieții.

Ridicarea sânilor sau mastopexia, permite ridicarea pieptului prin îndepărtarea excesului de piele și grăsime,  restabilește conturul sânilor

Micșorarea sânilor ajută la obținerea unei dimensiuni mai mici, în cazuri când sânii mari provoacă incomodități femeii.

Continuarea o poți găsi în revista AQUARELLE Aprilie - 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58059573173523