Martie 09, 2017
Cele mai bârfite perechi de staruri din primăvara-2017
În timp ce unele perechi de staruri fac scandaluri mari atunci când se despart, altele se bucură și demonstrează lumi întregi că totuși există iubirea adevărată. Află numele celor mai active cupluri din această primăvară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Printul Harry și Meghan Markle

O perioadă mare de timp Prințul Harry a deținut titlul de principalul burlac și afemeiat al Marii Britanii, așa că el se poate lăuda cu zeci de relații amoroase avute în palmaresul său.

Vara trecută a făcut cunoștință cu actrița Meghan Markle, în fața căreia se pare că și-a regăsit fericirea cu adevărat. Harry împreună cu Meghan au făcut deja cunoștință cu părinții lor, și conform unor zvonuri acești doi s-au logodit.

GIGI Hadid și Malik Zayn

Modelul Gigi Hadid și interpretul Malik Zayn se întâlnesc mai mult de jumătate de an. Dar abia acum ei decis să iasă mai des împreună. Malik a susținut-o periodic pe Hadid la prezentațiile de modă, conform zvonurilor interpretul a cerut-o în căsătorie pe Gigi, însă modelul a spus că „prea devreme”.

The Weeknd și Selena Gomez

Relația lui The Weeknd și a Selenei Gomez a devenit o adevărată senzație și surpriză pentru fanii ambilor interpreți. Aceștia doi nu își ascund relația de ochii lumii, dar nu au făcut nici un comntariu în privința relației. Iar zecile de poze care au apărut pe internet demonstrează că aceștia doi sunt foarte fericiți împreună.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9326467514038