August 10, 2016
Ceea ce te face frumoasă
Frumosețea interioară sau exterioară. Există chip perfect sau om perfect. De ce unii oameni cu atâta ușurință atrag admiratori în jurul lor iar alții cu greu măcar puțină atenție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumusețea fiecăruia dintre noi, naturală sau mai puțin, nu vine de la ținută, machiaj, sau siluietă, frumusțea vine din trăiri, din zâmbet și din comportamentul nostru. Ce ne face, de fapt, frumoase? În primul rând, frumusețea este un concept pe care fiecare persoană îl înțelege altfel și care se schimbă mai mult sau mai puțin odată la câțiva ani. În Renaștere, de exemplu, femeile grase erau considerate cele mai frumoase, însă în epoca victoriană toată lumea purta corsete, pentru o siluetă de viespe. Prin anii ’30-’50, femeile cu sâni și șolduri mari erau cele mai apreciate, însă prin anii ’60 și mai ales în anii ’90 au început să fie considerate atrăgătoare femeile cât mai slabe, cu un look anorexic.

IATĂ CE CREDEM NOI CĂ TE FACE, DE FAPT, FRUMOASĂ:

Ai corpul sănătos, tonifiat

Indiferent dacă ești mai slabă sau mai plinuță, trebuie să ai grijă de sănătatea ta. Alege să ai un stil de viață sănătos (alimentație echilibrată, sport de cel puțin 3 ori pe săptămână etc) și ai grijă de corpul tău! Nu trebuie să ai dimensiuni de fotomodel pentru a avea un corp frumos, acesta trebuie doar să fie sănătos și tonifiat.

Te îngrijești

O persoană care este mereu curată, care miroase bine, este cât de cât aranjată (nu e musai să petreci o oră pe zi cu machiajul și coafura), poartă haine curate, care i se potrivesc, își vopsește părul suficient de des încât să nu aibă rădăcini de 5 cm… este o persoană frumoasă.

Ești inteligentă

Cât de bine ar arăta o femeie, dacă este incultă, ignorantă, necitită și înceată la minte… își pierde din farmec. Din fericire, nu trebuie să te naști un geniu, poți învăța lucruri noi și îți poți antrena creierul pe tot parcursul vieții.

Ești carismatică

Ia o persoană „urâtă”, fă-o carismatică și toată lumea o va considera frumoasă. În schimb, cine ar vrea să aibă treabă cu o femeie atrăgătoare, dar nesuferită?

Ceea ce te face deosebită

Fiecare dintre noi avem acel ceva care ne face deosebiți. Nu lua asta ca pe un defect, nu trebuie să fii la fel ca toți! Exact ce te face să ieși în evidență e ce te face frumoasă.

Tu cum crezi că ar trebui să fie o femeie pentru a fi frumoasă?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61548829078674