Decembrie 27, 2016
Câteva sfaturi despre cum să întâlnești anul 2017!
În curând va sosi anul Cocoșului de Foc. Fiecare dintre noi vrea să-l întâlnească așa cum se cuvine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

  1. Cocoșul de foc își va intra în drepturi abia pe 28 ianuarie 2017, odată cu venirea anului nou în China. După părerea astrologilor, Cocoșul, în calendarul de Est, este un simbol al renașterii, începutul a ceva nou și necunoscut. Deci, așteptăm cu mare drag schimbările!

  2. În acest an putem ieși din criză și să ne îndreptăm spre calea prosperității. Desigur că asta nu se va rezolva în doar un an de zile, dar speranță pentru un viitor mai bun există!

  3. Cocoșul este o personalitate ambiguă. Oamenii din acest an sunt familiști, pentru că ei știu să iubească și să aibă grijă de cei apropiați. Dar uneori, din cauza că sunt prea iubitori și pasiunea pentru flirt pot să dăuneze fericirii familiale.

  4. Cea mai importantă regulă este să nu întâlnești noul an separat de familie, pentru că asta poate avea impact negativ asupra relațiilor dintre membrii familiei.

  5. Îți recomandăm ca în seara anului nou să fii îmbrăcată în culoarea roșie.

  6. Alege o vestimentație asimetrică — fustiță cu bluziță, rochie sau salopetă. În schimbul unui stil neglijent alege eleganța.

  7. Pentru masa de sărbătoare este potrivită o tematică de foc — lumânări și mult străluci!Șervețelele, diferite figuri, compoziții si fața de masă să fie de culoare roșie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75937175750732