Septembrie 28, 2017
Brigitte Bardot va primi un cadou de proporții la 83 de ani!
Actrița a devenit faimoasă la nivel mondial în urma rolului său din filmul “Și Dumnezeu a creat femeia” din anul 1956, în regia lui Roger Vadim.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sex-simbolul anilor '50-'60 își sărbătorește astăzi cea de-a 83 zi de naștere. Cu ocazia acestei sărbători, la Saint-Tropez va fi inaugurată o statuie.

Frumoasa blondină a jucat în peste 50 de filme printre care: „Viva Maria”, „Shalako”, „A very Private Affair”, „Don Juan, or If Don Juan were a Woman”, „Love on a Pillow” și altele. De asemenea, Brigitte a înregistrat 80 de piese și le-a interpretat la diverse spectacole muzicale.


Statuia din bronz va fi expusă în faţa Jandarmeriei, care a fost transformată într-un muzeu. Aceasta cântărește 700 de kilograme și o înălțime de 2,5 metri. La aspectul statuii a contribuit maestrul italian Milo Manara.

"Este un omagiu pe care oraşul vrea să i-l ofere. Când spui Saint-Tropez, oamenii răspund Brigitte Bardot". A spus Claude Maniscalco, directorul oficiului de turism din Saint-Tropez.

Amintim, cu puțin timp înainte de a împlini 40 de ani, Bardot a anunțat că pleacă din cinematografie, dedicându-și viata în continuare luptei pentru drepturile animalelor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56603527069092