August 29, 2017
Doina Ciobanu a devenit fața noului parfum Miss DIOR!
Fashion bloggerița și influencerul basarabean Doina Ciobanu a pregătit o colaborare împreună cu renumitul designer de modă Christian Dior.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent Doina și-a încântat fanii, pe rețelele de socializare, cu o nouă surpriză. Aceasta, de curând, a publicat câteva poze în care se observă stilul inconfundabil și clar al DIOR. Colaborarea lor este pe cât de imprevizibilă. pe atât de rodnică. Astfel basarabeanca a fost aleasă pentru a reprezenta fața noului parfum Miss Dior. Doina a publicat pe Blogul ei de modă “ The Golden Diamonds” un articol, în care a menționat că brandul și casa sa de modă Christian Dior a reprezentat ceva deosebit pentru ea încă de când era o copilă. 

Trebuie să menționăm că lansarea parfumului Miss Dior contribuie la o cauză nobilă și te provoacă să răspunzi la întrebarea “Ce ai face pentru iubire?” . Campania ține de  promovarea dragostei și contribuirea cu un ajutor pentru educația fetelor tinere în Kenya, în care pentru fiecare publicare cu hashtag-ul diorlovechain, va fi donat 1 USD organizației caritabile We Movement.

Tânăra, frumoasa și talentata  Doina Ciobanu este cunoscută nu doar pentru faptul că este cea mai renumită fashion bloggeriță din Republica Moldova dar și pentru faptul că este modelul cu origini moldovenești, pe care agenția Next Model Management o promovează la nivel mondial. De asemenea Doina se poate lăuda cu 301 mii de urmăritori pe instagram, care îi urmăresc cu drag activitatea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.210999250412