Martie 31, 2017
Balul de primăvară AQUARELLE 2017! Află cine a primit prestigioasele premii!
Prima revistă pentru femei din Moldova, AQUARELLE, oferă premii celor mai buni dejà de 14 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anul acesta a fost și mai bogat în premii, datorită numărului record de nominalizări-24. Pe 30 martie, pe scena Palatului Național au fost rostite numele câștigătorilor.

În nominalizarea „Coperta anului” victoria i-a revenit prezentatoarei TV Lili Lozan. Pentru ea au votat 11 095 oameni.

 

Drept cel mai bun în categoria „Proiectul special” a fost desemnat proiectul „Călătorii în necunoscut”, care a primit 7498 voturi.

 

Titlul „Medicul anului“ a fost oferit concomitent la trei specialiști: Igor Cucu, Grigore Zapuhlih și Oleg Conțu. Pentru fiecare dintre ei și-au dat votul aproape același număr de vizitatori ai site-ului.

 

În cea mai familială rubrică a revistei, „Familie model”, câștigători au devenit Andrei și Lucica Locoman. Pentru această pereche au votat peste 12 000 de persoane.

 

Designerul anului a fost numit Evgheni Hudorojcov, iar fashion blogger - Corina Bîrcă.

Premiul „Femeia legendă” i-a revenit Artistei Poporului Republicii Moldova- Eleonora Romanescu.

 

Un premiu special a fost acordat regizorului Iuri Harmelin. Purtătorul de cuvânt al președintelui țării, Ion Ceban, a transmis premiul soției regizorului, întrucât acesta se află la tratament.

 

Premii au fost acordate și celui mai bun centru medical, celui mai bun hotel, celui mai bun salon de frumusețe și celui mai bun brand autohton.

 

Balul de primăvară AQUARELLE nu reprezintă doar o înmânare de premii, dar și un concert feeric cu participarea vedetelor de la noi și a invitatului special. Primăvara 2017 am întâmpinat-o cu melodiile lui Ionel Istrati, SunStroke Project, Adrian Ursu, Vitalie Dani, Massimo Balestrieri. Invitatul special al evenimentului a fost trupa Carla’s Dreams, cu programul #Eroina_mea.

Partenerii proiectului:



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71740102767944