Martie 20, 2017
Baby-boom: 8 staruri gravide în anul 2017!
Anul acesta se preconizează să fie special din partea cea bună a lucrurilor! 2017 – anul care va fi marcat de baby boom-uri în rândul celor mai cunoscute vedete din lume. AQUARELLE a pregătit cea mai drăguță și frumoasă colecție de staruri care în curând vor deveni mămici. Ce altceva mai putem adăuga? Inspiră-te și ia exemplu!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anna Sedokova

Prezentatoarea TV și fosta interpretă a formației "Via Gra" este însarcinată cu al treilea copil. Frumoasa vedetă este atât de tânără, încât te lasă nedumerit faptul că fiica cea mai mare a interpretei are 12 ani, iar cea mai mică cinci. Toți copiii interpretei au tați diferiți.

 

Rosie Huntington-Whiteley

Încântătoarea blondă americană a decis pentru prima dată să-i ofere un copil inegalabilului actor Jason Stethem. Primele luni de sarcină Rosie și-a ascuns cu fermitate sarcina, dar mai apoi a postat pe pagină sa de Instagram o fotografie cu burta rotunjită.

 

Beyoncé

Fără îndoială, aceasta este cea mai populară vedetă însărcinată din acest an. La începutul lunii februarie 2017, interpreta a anunțat personal că așteaptă doi copii. Beyoncé de asemenea bucură cu multitudinea de ședințe foto.

 

Irina Shayk

Despre sarcina principalului model de la Victoria's Secret s-a aflat în decembrie 2016. Un an și jumătate ea s-a întâlnit cu vestitul actor american Bradley Cooper, care va fi tatăl viitorului copil.

 

Amanda Seyfried

La sfârșitul anului 2016 una dintre cele mai renumite actrițe de la Hollywood a anunțat despre sarcina ei. În toamna anului trecut, Amanda împreună cu iubitul ei, Thomas Sadoski, s-au logodit. Și mai recent, pe 12 martie, cuplu și-a înregistrat oficial mariajul!

 

Ciara

Vestita interpretă americană are deja un copil din prima căsătorie. Acum, vedeta este însărcinată de la cel de al doilea soț– fotbalistul american Russell Wilson.

 

Amal Clooney

Una dintre cele mai senzaționale perechi ale Americii din ultimul timp sunt George și Amal Clooney. Frumoasa Amal a reușit să aprindă în George dorința de a deveni tată! În urmă cu 18 ani, actorul a fost supus unei vasectomii, dar de dragul dorinței de a deveni tată, el a apelat din nou la chirurg cu cererea de a-și restabili fertilitatea. La începutul verii din acest an, cuplul v-a avea gemeni.

 

Anastasia Stotskaya

Din noum interpreta a decis să-și bucure soțul Serghei. Fiul lor cel mare are cinci ani, iar sexul viitorului copil încă nu este cunoscut.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66074228286743