Ianuarie 10, 2018
Au apărut primele poze cu burtică ale fostei iubite a lui Smiley
Actrița din România, Laura Cosoi, a rupt tăcerea, și a declarat recent că este gravidă, în a 16-a săptămână. Au apărut primele poze în care Laura își etalează burtica de graviduță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se tot vorbea despre sarcina Laurei Cosoi, însă, anunțul nu fusese făcut public. Acum câteva zile, Laura a afirmat că într-adevăr este în așteptarea primului său copil. Actrița este însărcinată în luna a patra. Nu s-a aflăt încă sexul viitorului bebeluș, însă, cert este faptul că Laura este în culmea fericirii. În rețelele de socializare a și apărut prima poză cu Laura în noua sa postură de viitoare mămică. 

 

Blondina se află alături de soțul său, Cosmin Curticapean, într-o vacanță exotică, pe o insulă din Oceanul Indian. Cei doi au făcut anunțul public pe data de 2 ianuarie, chiar în ziua în care Laura Cosoi și-a sărbătorit aniversarea. Actrița a împlinit vârsta de 36 de ani. Laura a postat o poză pe pagina sa oficială de Instagram, unde a scris:

 

"Dragilor, nu am primit niciodată atât de multe mesaje emoționante. Vă mulțumim din suflet că vă gândiți la noi și că ne acoperiți cu grija și energia voastră bună. Suntem copleșiți și fericiți. Mulțumim!"

 

Amintim că, Laura și Cosmin sunt împreună de șase ani, deși, se cunoșteau din copilărie, fiind prieteni foarte buni. Relația lor a început după despărțirea dureroasă a Laurei de Smiley. În comparație cu Smiley, Cosmin este un afacerist care stă departe de lumina reflectoarelor. Cei doi s-au căsătorit pe 8 august 2015, având o nuntă fastuoasă, care a durat trei zile și trei nopți. 

 

Картинки по запросу laura cosoi nunta

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82843923568726