Februarie 07, 2018
Delia, artista numărul unu din România, împlinește astăzi 36 de ani
"Fata lu' tata", Delia Matache este omagiată astăzi, 7 februarie! Artista de peste Prut, împlinește 36 de ani. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, toată lumea îi va cânta Deliei Matahce "Mulți ani trăiască", căci astăzi este ziua ei de naștere. Interpreta s-a născut într-o zi îngemănată cu aceasta, în anul 1982, la București. Delia și-a făcut studiile în domeniul muzicii la Conservatorul de la București, absolvind facultatea "Instrumente Aerofone", la specialitatea - flaut. 

 

Cariera Deliei a început în anul 1999 când a devenit solista trupei N&D, alături de Nicolae Marin, mai numit și Nick. Cele mai cunoscute hituri ale formației au fost "Nu e vina mea", "Nu mă uita", și "Vino la mine". 

 

 

Cariera solo și-a început-o în anul 2003, când a lansat piesa Parfum de fericire. Marele succes a interpretei a apărut după ce a participat în calitate de jurat la concursul X Factor România. Interpreta are hituri care sunt pe pozițiile principale din România, precum "Cum ne noi", "Pe aripi de vânt", "Da, mamă", "Cine m-a făcut om mare". 

 

 

Delia s-a căsătorit după doi ani de relație cu Răzvan Munteanu, care a fost interesat de promovarea Deliei pe plan profesional. Chiar dacă el nu are treabă cu muzica și stă departe de reflectoare, totuși, Răznav mereu a împins-o și a susținut-o pe Delia să devină ceea ce este acum. So'ul Deliei este, de fapt, producătorul ei.

 

Cuplu încă nu-și dorește copii, pentru că Delia încă nu este pregăită să devină mămică, axându-se pe cariera solo, iar Răzvan o susține și în acest aspect. 

Recent artista a fost într-o vacanță exotică, în India, postând numereoase poze din călătorie pe pagina sa oficială de Instagram. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.7686829566956