Martie 20, 2018
Andrei Gheorghe a murit. Află care a fost ultimul mesaj al prezentatorului
Moartea prezentatorului din România a șocat întreaga lume, nimeni nu s-ar fi așteptat la acest lucru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Ieri noaptea, a fost făcută publică vestea că Andrei Gheorghe a decedat. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei zece noaptea. Ultimul mesaj pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, a fost exact cu o lună inainte de moarte , și era așa: 

 

Totul trece.) În cazul de față a trecut și ultima interdicție și după 30 de zile vă spun iarăși, Salutare! M’am întors și sînt același, cu aceleași ocupații.) voi continua să trolez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag”, a scris prezentatorul.

 

 

Cauza decesului lui Andrei Gheorghe s-a constatat că ar fi stop cardio-respirator. Prezentatorul a murit cu 12 ore înainte de a fi depistat, iar poliția a deschis caz ca și cum ar fi fost o moarte suspectă. Prezentatorul avea 56 de ani.

 

Amintim că Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, Rusia. A debunat în domeniul jurnalisticii în anul 1991, în calitate de reporter la Radio Constanța. Mai apoi, timp de 6 ani a fost prezentator la Pro FM București. A moderat emisiunea televizată “Lanțul slăbiciunilor” la Pro TV. După care și-a început activitatea la mai multe proiecte media, cu tematică politică. A fost și consilierul Ministrului Finanțelor.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0345389842987