Ianuarie 26, 2017
Aluniţele - lucruri interesante despre amplasarea acestora pe corp
Aluniţele înfrumuseţează corpul fiecărui om. Cu cât mai clară este aluniţa dragă, cu atât mai strălucitor va fi viitoru. Aluniţa este un “semn superior”, iar să-l înlături fără recomandarea medicului, nu trebuie!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Spre exemplu, actriţa şi modelul international, Cindy Crawford, l-a concediat odată pe unul din managerii săi, care a sfătuit-o să-şi înlăture aluniţa.

Cine ştie, poate chiar aluniţa de pe faţa acestei femei frumoase a influenţat asupra carierei sale?

Faţă

Dacă dumneavoastră, dragă femeie, aveţi o aluniţă lângă buze, atunci bărbatul ar trebui să înţeleagă că sunteţi hipersexuală. Bărbaţii care au o aluniţă lângă buze, din contra sunt mai stabili şi familişti.

Gât şi umăr

Aluniţa pe partea aceasta de corp. Spune despre aceea că posesorul ei este o fire romantică şi creativă. Un astfel de om, cu siguranţă deţin talent şi o fantezie bogată.

Spate

Dacă partenerul dumneavoastră are aluniţe pe spate, atunci puteţi fi liniştiţi, înseamnă că aveţi altături un om sincer şi de încredere. Un astfel de bărbat reuşeşte în toate, şi în carieră şi în familie. Femeile cu aluniţă pe spate le merge bine în afaceri, dar o perioadă lungă nu au parte de o dragoste sinceră.

Sâni

Dacă bărbaţii au aluniţe pe piept, atunci aceasta spune despre încrederea mare pe care o au în propria persoană. Cu aşa bărbaţi, e mai bine să nu te copntrazici,chiar dacă tu ai dreptate.

Femeile cu aluniţă pe piept, din contra sunt cuminţi, liniştite, adeseori frumoase şi au mulţi copii.

Burtă

Aluniţele de pe burtă atât la bărbat, cât şi la femei prevestesc despre perspectivele norocoase pe care le vor avea aceştia în viaţă. Femeia va avea noroc în căsătorie, iar bărbatul va avea toate şansele să devină bogat.

Şoldurile

Aluniţa de pe burta unui bărbat dezvăluie legătura strânsă pe care o are cu mama sa. Adeseori aceşti bărbaţi, în familie, sunt conduşi de soţiile lor. Aluniţa de pe burta femeii la fel nu prezic un viitor foarte bun - o să aibă succes în carieră, cu toate acestea se va căsători târziu.

Mâinile

Apariţia aluniţelor pe mâini, indică neâncrederea persoanei în propria persoană. Astfel de oameni suferă mult de regulă, cum ar fi din cauza unei iubiri neâmpărtăşite.

Degete

E un semn rău să ai aluniţe pe degete. Este un semn că posesorul aluniţei din această zonă este înclinată spre răzbunare şi înşelăciune faţă de ceilalţi oameni.

Zona intimă

Aluniţa amplasată în zona intimă a corpului nostru, spune despre faptul că, femeia va naşte un copil frumos şi talentat, iar bărbatul va avea toate şansele să se îmbogăţească pe viitor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74107956886292