Februarie 21, 2018
Alfă de câte ori pe săptămână trebuie să faci sex pentru ca să fii fericit
De cele mai multe ori, cuplurile cred că partidele de sex trebuie să fie cu cât mai multe, cu atât mai bine. Cercetătorii însă au ajuns la concluzia că prea mult sex nu aduce niciun bine într-o relație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Da, viața sexuală contează foarte mult într-o relație, dar, și mai mult contează calitatea acesteia. S-a constatat că cuplurile care fac des sex nu sunt fericite. În schimb, dacă sexul este redus la odată pe săptămână, atunci totul va merge bine. Oamenii de știință au făcut un studiu cu sute de cupluri care au fost împreună timp de zece ani, și au constatat că sunt fericite acele cupluri care limitează partidele de sex la o singură dată pe săptămână.

 

 

Toate astea pentru că, timp de o săptămână apetitul sexual crește, și partidele de sex nu devin o rutină sau o obișnuiță. Așa că, conexiunea intimă cu partenerul trebuie să aibă loc, dar sexul trebuie să se rezume la o singură dată pe săptămână. Mai mult ca atât, este mai probabil să te plictisești de partener dacă faci sex zilnic. Cercetătorii demonstreză că o viață sexuală împlinită aduce fericire în toate ramurile vieții. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.5077152252197