Ianuarie 15, 2018
Află de ce s-a despărțit Irina Rimes de Andi Bănică
Acum un an, basarabeanca irina Rimes s-a despărțit de soțul său, interpretul Andi Bănică. Recent, interpreta a divulgat secretul sfârșitului relației lor. Se pare că, vedeta a fost înșelată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes a suferit din dragoste, după ce, acum un an s-a despărțit de Andi Bănică. Cei doi s-au cunoscut de la Fabrica de staruri 2, unde s-a înaripat dragostea lor, și au fost împreună mult timp, până în anul trecut.

 

Картинки по запросу irina rimes si andi banica

 

Ei s-au ajutat reciproc să atingă culmile succesului, au cântat și au compus împreună, și s-au iubit extrem de tare, până când, într-o zi, în viața lui Andi Bănică a apărut - Nica. Nica era contabilă la Chișinău. Ea a avut relații amoroase cu Andi. Mai mult ca atât, Nica mai și rămăsese însărcinată de la Andi, și nu o singură dată, ci de două ori. Prima dată, după 4 luni, Nica a pierdut sarcina, iar a doua dată, fiind însărcinată cu gemeni, unul din copii a murit. După prima sarcină, însă, Irina Rimes, care a aflat de aventurile iubitului său, s-a despărțit de el. Din piesele Irinei, este ușor de înțeles că ea a suferit din dragoste, mai ales că, artista singură își compune atât versurile cât și melodia pieselor sale. Atât de tragic.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92705392837524