Februarie 28, 2018
Află cum poți evita subțierea unghiilor provocată de gel sau acryl
Femeile adoră maniciura cu gel sau acryl, pentru că odată ce se aplică, poți sta fără grijă săptămâni la rând, pe când manichiura cu o simplă ojă se menține pe unghii doar câteva zile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Există multe beneficii pentru a-ți face o manichiură cu gel sau cu acril, de aceea, femeile din întreaga lume pledează pentru acest tip de manichiură. Însă, să nu uităm că manichiura cu gel și cu acryl face ca unghia să se subțieze. Totul e din cauza pilirii unghiei, în urma căreia ea devine mai sensibilă și mai subțire. Nu este de mirare că persoanele care apelează des la unghiile false ajung într-un final să devină complet dependente de ele. Motivul este acela că unghiile naturale sunt pur și simplu distruse și arată complet inestetic.

 

Alt dezavantaj la capitolul unghii false este lumina UV. Uscarea gelului de pe unghii cu ajutorul lămpii UV este foarte nociv, astfel încât această lumină poate provoca chiar și cancer al pielii. 

Dacă observi că unghiile tale se subțiază, atunci ar trebui să renunți la unghiile false, măcar pe un scurt timp. Din fericire au apărut alte tipuri de manichiuri care îți permit să ai unghii perfecte timp de câteva săptămâni fără să fie necesară pilirea și subțierea unghiei naturale. Este vorba de manichiura Shellac. 

 

Ai grija de tine, și de unghiile tale! Pledează pentru frumusețea naturală!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66410160064697