Februarie 28, 2018
Află cine sunt artiștii care vor cânta la premiile Oscar 2018
În această duminică va avea loc cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar. Iar pe scenă vor evolua cei mai buni artiști. Află cine vor fi aceștia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul mult așteptat va avea loc în această duminică, la data de 4 maritie 2018. Pe lângă celebrii actori care vor primi oscarul, pe scenă vor evolua artiști cu renume, care au fost nominalizați la Premiile Oscar la categoria "Best Original Song". Sunt cinci la număr, iar melodiile care au fost nominalizate, au un mesaj profund, și nu sunt piese de ascultat la radio. SĂ vedem despre ce este vorba:

Interpreta de culoare Mary J. Blige, va cânta pe scena de la Premiile Oscar. Ea a demonstrat că este o artistă în toată firea, căci ea nu doar cântă, ci și joacă extrem de bine. Astfel încât, interpreta a fost nominalizată în acest an și la categoria, "Cea mai bună actriță în rol secundar", pentru pelicula "Netflix Mudbound". La categoria "Best Original Song", Mary J. Blige a fost nominalizată pentru melodia "Mighty River", compusă împreună cu Raphael Saadig şi Taura Stinson.

 

 

Un alt interpret care a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun cântec, este artistul Common în colaborare cu Andra day, cu piesa "Stand Up for Something", care are un conținut dramatic. Piesa este coloana sonora a filmului "Marshall".  Interpretul Common a mai primit un premiu Oscar pentru piesa "Glory", scrisă pentru filmul "Selma", în anul 2015.

 

Melodia "Remember me", din filmul de animație "Coco", a fost de asemenea nominalizat la premiile Oscar din acest an. Melodia este compusă de Gael Garcia Bernal, Miguel și Natalia Lafourcade. Amintim că desenul animat, "Coco", este, de asemenea nominalizat la categoria Cel mai bun film animat. 

 

Melodia "This is Me" scrisă de Benj Pasek şi Justin Paul, a câştigat premiu la această categorie la Golden Globes. Cântecul îi aparține peliculei The Greatest Showman. Cântecul este cântat de actrița  Keala Settle. 

 

Melodia "Mystery of Love", scrisă pentru filmul "Call me by your name", este o melodie romantică și frumoasă.  Melodia îi aparține lui Sufjan Steven, o melodie foarte sensibilă și profundă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72224926948547