Februarie 19, 2018
Află cine au devenit câștigătorii Premiilor BAFTA 2018
Cea de-a 71-a ediție a premiilor BAFTA a desemnat deja câștigătorii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 În această duminică au fost desemnaÈ›i câÈ™tigătorii premiilor BAFTA 2018. Marele câÈ™tigător al serii a devenit filmul regizat de către Martin McDonagh, „Three Billboards outside Ebbing, Missouri". Filmul a primit trofee la cinci nominaÈ›ii. Să vedem câÈ™tigătorii la fiecare nominaÈ›ie în parte:

 

La categoria "Cea mai buna actriță" a câÈ™tigat Frances McDormand pentru filmul „Three Billboards outside Ebbing, Missouri". „Cel mai bun actor”, a fost desemnat Gary Oldman, pentru filmul „Darkest Hour”. În nominaÈ›ia „Cel mai bun actor în rol secundar” a câÈ™tigat Sam Rockwell, pentru rolul din filmul „Three Billboards outside Ebbing, Missouri". Trofeul pentru "Cel mai bun scenariu original " l-a obÈ›inut scenaristul Martin McDonagh.

 

 

La categoria "Cel mai bun montaj" a câÈ™tigat filmul - „Baby Driver”, "Cel mai bun scurtmetraj britanic" a devenit „Cowboy Dave”, realizat de Colin O’Toole ÅŸi Jonas Mortensen. Premiu pentru „Cea mai bună scenografie”, dar È™i pentru „cea mai bună muzică” l-a obÈ›inut pelicula "The shape of water", filmul regizorului Guillermo del Toro. Filmul Coco a câÈ™tigat la categoria „Cel mai bun lungmetraj de animaÅ£ie”. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69555616378784