Februarie 16, 2018
Află cinci motive de ce pentru femeie este important să fie căsătorită
în ziua de astăzi, în lumea în care trăim putem să ne descurcăm cu orice de sine stătător. Femeile nu mai au nevoie de bărbăți, pentru că singure își câștigă banul, și se descurcă cu orice provocare a vieții. Cum n-ar fi, dar femeile au nevoie de bărbat alături, iată care sunt motivele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru femei este important să se trezească alături de bărbatul iubit, la fel cum este important să-l cuprindă înainte de somn, și să adoarmă la pieptul lui. Psihologii susțin că femeile care au parte de aceste lucruri zilnic, se simt protejate și sigure pe ziua pe mâine. Femeile se simt mai sigure atunci când sunt căsătorite pentru că:

Acest lucru dă garanție

De fapt, totul este foarte primitiv. Nevoia de căsătorie îi oferă femeii ocazia de a simți că bărbatul care-i este alături a luat decizia de a fi împreună cu ea, și nu mai căuta o altă persoană. Acest lucru îi oferă femeii încrederea că el o iubește și nu se va duce la alta, chiar dacă de foarte multe ori, nu e chiar așa. Totuși, psihologic, femeia se simte mult mai bine când știe că omul căruia ea-i dedică viața și timpul, este sigur în alegerea pe care a făcut-o. Căci cei ce nu sunt siguri de alegerea făcută, decid să trăiască în concubinaj. 

 

Acest lucru te scutește de la temeri

De multe ori se întâmplă că perechile decid să trăiască împreună fără a fi căsătoriți. Acest lucru îi avantajează pe ambii parteneri, dar totodată, îi scutește de la răspunderi. Căci, dacă ceva nu-ți place, poți oricând dispărea,cu gândul că, eu nimic nu ți-am promis. Faptul că partenerul nu este însurat cu tine, îi dă posibilitatea oricând să dispară.

 

Acest lucru este iportant pentru copii

Atunci când crești și educi un copil de una singură este într-adevăr dificil. Chiar dacă, s-ar părea că te descurci bine, din punct de vedere financiar, îți dai seama că te epuizezi. Femeia are nevoie de soț pentru ca el să-i ajute, pentru ca el să-i explice copilului cum trebuie să-și facă temele pentru acasă, pentru ca să-i facă surprize de sărbători. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9697732925415