Februarie 09, 2017
Află cele 10 beneficii ale clorofilei
Consumul de legume verzi (prazul, rucola, legume cu frunze, varză, pătrunjel, spanac etc) asigură pătrunderea clorofilei în organism. În cazul în care nu ai posibilitatea să consumi aceste produse, acordă atenție suplimentelor alimentare. Astăzi îți prezentăm procesele negative din organism cu care luptă clorofilă și beneficiile ei! Fii sănătos!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Clorofila contribuie la creșterea cantității și calității celulelor roșii din sânge. Ea elimină din organism metalele grele, are proprietăți anti-cancerigene si poate preveni ateroscleroza, artrita, ulcerul, amigdalita ș.a

2. Clorofila se regăsește în cantități mari în varza de mare și algele albastre-verzi (chlorella si spirulina). Din păcate, dozele mari de clorofilă nu se păstrează mult timp în legumele proaspete și devine clară popularitatea ei în suplimentele alimentare.

3. Sub formă de tablete doza zilnică recomandată este 100-300 mg.

4. Clorofila lichidă interacționează cel mai activ. În conținutul ei nu se adaugă alte componente. Se recomandă consumarea a cîtorva picături de clorofilă de două ori pe zi, amestecate cu un pahar de apă.

5. Suplimentele alimentare pot fi înlocuite cu cocktailuri preparate acasă din legume verzi și ierburi, consumate de 3-4 ori pe zi, 150-200 ml. Ele îți vor da energie și-ți vor îmbunătăți dispoziția.

6. Subliniem: cocktailurile proaspăt preparate sunt instabile la lumină și aer, schimbându-și culoarea într-un verde murdar.

7. Clorofila este un mare ajutor în lupta contra îmbătrânirii. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, magneziu și vitamina K, începe procesul de întinerire și de producției a enzimelor importante.

8. Este practic indispensabilă pentru menținerea echilibrului hormonal normal la bărbați și femei. Vitamina E ajută la stimularea producției de testosteron la bărbați și de estrogen la femei.

9. La consumarea clorofilei se stabilizează activitatea sistemul nervos, dispar iritabilitatea, oboseala, este rezolvată problema insomniei.

10. Și totuși, la prezența atâtor factori pozitivi mai putem adăuga numai că a consuma clorofila pur și simplu nu este tocmai corect. Corectă ar fi schema: clorofilă + exerciții fizice + emoții pozitive + somn + dietă echilibrată+ consum suficient de apă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94473576545715