Martie 20, 2018
Actrița din Sex and the city, candidează la postul de guvernator al New York-ului
Celebra actriță, Cynthia Nixon, care a interpretat rolul Mirandei Hobbes, în serialul televizat "Sex and the city", își dorește să devină guvernator al New York-ului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Cynthia Nixon s-a îndrăgostit de New York nu doar pe platourile de filmare a serialului “Sex and the city”, ci și în viața reală. Astfel, vedeta a hotărât să candideze la postul de guvernator al New York-ului. În serialul care i-a adus renume mondial, “Sex and the city”, vedeta a interpretat rolul Mirandei  Hobbes.

 

 

În discursul său politic, actrița a spus că-și dorește să schimbe sistemul guvernamental din New York. Ea a spus că s-a născut în New York, aici a studiat, și tot aici își educă copiii. Cine dacă nu ea știe de ce are nevoie într-adevăr New York-ul. În cazul că va câștiga procesul electoral, Cynthia Nixon va deveni prima femeie în post de guvernator al New York-ului.

 

 

 

Amintim că Cynthia Nixon, este în vârstă de 51 de ani. S-a născut la New York. Pentru rolul din filmul Sex and the city a obținut în anul 2004 premiul Emmy. A fost de cinci ori nominalizată la Globurile de aur.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1426885128021