Martie 12, 2018
Proiect special: Generațiile
A devenit deja o frumoasă tradiție ca primăvara să o începem cu un proiect special, un proiect în care rolul principal îi aparține femeii. Dragi prieteni, hai să ne-amintim când a fost ultima oară când i-ați dăruit mamei sau bunicii un buchet de flori fără vreun motiv anume. Luna martie îți dă posibilitatea să le oferi oamenilor dragi atenția pe care ei o merită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Totul începe de la dragoste, iar cuvântul LOVE sună în orice strofă din cântecul tău preferat, se aude în orice conversație telefonică și este citit în fiecare SMS, care îi este adresat persoanei iubite. Deși, fiecare din noi, face parte dintr-o familie, toți noi suntem diferiți, avem interese și obiceiuri diverse. Nu este de mirare că Orange LOVE - servicii convergente pentru întreaga familie, a devenit o adevărată sensație, pentru că este o posibilitate profitabilă de a economisi banii, combinând serviciile telefonice cu internetul + TV Acasă.

Cu LOVE combini numărul tău mobil Orange cu noile servicii fixe de Internet + TV Acasă şi economiseşti în fiecare lună.

Află mai multe la numărul de telefon: 022 97 77 97 sau 797.

 

 

Ala Tuz – Haret, actriță, maestru în artă

Dmitrii Haret

Daniel Haret

 

Slăbiciuniile femeilor


Ala

Eu luam de la mama totul, pantofii, hainele, cosmetica. Pantofii nu prea accepta mama să-i iau, eu aș fi putut să-i rup, de aceea, când mama pleca de-acasă, eu repejor îi încălțam, fără ca ea să știe.


Svetlana

Îmi amintesc când jucam la teatru în spectacolul "Rudele", în turneu la Ivano-Frankovsk. În dressing room mă așteptau rochiile de mireasă și pantofii. Cât eu eram pe scenă, Ala a hotărât să le probeze, și ea a venit din urma mea spunând: "Mama, privește-mă"!

Am mai avut un caz haios, Ala își dorea să interpreteze rolul Mariei Stuart, pentru că la interpretarea acestui spectacol, se oferea o rochie incredibilă. Eu i-am zis că dacă-și dorește să interpreteze acest rol, trebuie să scrie o cerere și să i-o ofere directorului. Ea așa și făcuse, și chiar îi și dăduse cererea directorului. Povestea s-a terminat cu aceea că directorul i-a dăruit o fustiță, și Ala se liniștise. (Râde)

 

 

 

Angela Marian,

Violetta Marian,

Nona Marian,

Sofia Ciocan,

Domnița Ciocan,

Paul Efrim

 

Slăbiciuniile femeilor


Nona

Violeta și mama au acelaș număr la încălțăminte, iar la mine e mai mic piciorul, așa că eu purtam doar încălțămintea proprie. În schimb, cu hainele noi des ne schimbam, mai ales cu puloverele, vestele. Iar acum, eu și Sofia, fiica mai mare, avem același număr la haine. Mie-mi place vestimentația sportivă, și stilul sportiv, iar Sofiei nu-i place shoppingul (în comparație cu fiica mai mică), de aceea, mereu când mă duc la cumpărături, dacă văd vreo haină care i-ar plăcea Sofiei, o măsor, și dacă cred că e de cuviință, i-o cumpăr.


Violeta

Mama are un gust rafinat, de aceea, atunci când ea cumpără haine pentru copiii noștri, uneori alege mai bine decât noi, părinții. Eu până și-n prezent o rog pe mama să-mi împrumute vreo haină de-a ei. Mie-mi plac parfumurile mamei, cremele, cerceii. Nu ratez șansa de a mă folosi cu ele.

 

 

 

Valentina Furtună,

Olivia Furtună-Efremov - prezentatoare,

Mark Efremov

 

Slăbiciuniile femeilor

Olivia

Paradoxal, dar, în copilărie eu adoram să port pantofii mamei pe tocuri, chiar dacă acum eu așa tip de pantofi nu port. Eu încă din perioada liceului am înțeles că pantofii cu toc nu sunt făcuți pentru mine. În ziua de astăzi, eu port astfel de pantofi doar la evenimente speciale. Eu mereu încercam să folosesc cosmetica mamei mele. Când aveam, doar doi ani, mi-am făcut un machiaj superb, și am adormit. Fratele meu mai mare, care avea grijă de mine, savura liniștea atunci când mama nu era acasă, iar eu îmi făceam machiajul. Mamei îi place să povestească această istorie detaliat. (Râde)

Valentina

Trebuia să vedeți cum Olivia construia din scaune scară, ca să ajungă la cosmetică, pe care eu o ascundeam de la această fetiță crețoasă pe ultima policioară de pe dulap. (Râde.) În adolescență Olivia era cuminte, chiar dacă în anii de liceu ea își dorea foarte mult să-și vopsească părul. Ea a făcut acest lucru mai târziu.

 

 

Janet Erhan – cântăreață,

Daniela Culev – bloger,

Marius Ceban

 

Slăbiciuniile femeilor

Dana

Să nu te-atingi de lucrurile mamei nu este cu putință. Din vina mea, mama veșnic pierdea câte ceva. Foarte mult îmi plăceau parfumurile ei, în special Allure Chanel, care acum mi se asociază cu copilăria mea.

Janet

Dana îmi zice ce ținută să-mi aleg, sau ce pantofi să-mi cumpăr. Ea are un gust minunat, de aceea, am total încredere în ceea ce-mi va spune ea să port. Avem însă viziuni diferite la capitolul -vopsirea părului. Când Dana mi-a spus că-și va schimba culoarea părului și va deveni blondă, eu nu am acceptat, deși singură sunt blondă (râde). Uneori, Dana mă miră. Spre exemplu, ea a câștigat Green Card-ul, însă nu are de gând să plece, deși orice altcineva demult ar fi plecat.

Dana

Mie-mi place America, dar aici, în Moldova, eu le am pe bunicile mele, străbunicile, mama. Eu nu pot să-mi permit mie și copilului meu fericirea de a fi alături de familia mea.

 

 

Aurelia Cataraga

Angela Sîrbu, Director General al Holdingului AQUARELLE GROUP,

Mihaela Sîrbu, Director Departamentului Marketing al Holdingului AQUARELLE GROUP.
 

Educația
 

Angela

Totul în viață se repetă. Eu credeam că niciodată nu o să devin la fel de severă ca mama mea, dar până la urmă, totuși, am devenit. Chiar și acum când fiica mea, Mihaela, e destul de matură, o cert când văd că iarna poartă rochii subțiri sau uită să poarte căciulă, am devenit exact ca și mama mea. (Râde.)
 

Aurelia

Eu într-adevăr tot timpul am fost severă, pretențioasă, atât cu fiica mea, cât și cu nepoțica. Apropo, mie și acum îmi pare că Angela nu se îmbracă suficient de călduros. (Râde.) Cred că educând-o pe Mihaela am fost mai indulgentă, decât cu Angela.
 

Mihaela

Bunica a făcut cu mine lecțiile pentru acasă până în clasa a treia, împreună cu ea studiam limba franceză. Noi avem o tradiție frumoasă, în fiecare duminică, ne întâlnim la cină. Fiecare din noi gătește foarte gustos, însă, dacă noi ne dorim ceva special, noi o rugăm pe bunica să gătească. Spre exemplu, sarmalele ei minunate, sunt adorate de toți, în special, de redacția AQUARELLE. (Râde.) Zilele trecute eu am gătit ficat, după rețeta bunicii, și a fost foarte gustos.

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna martie 2018. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92789483070374