Martie 06, 2018
Trei surori și o singură afacere frumoasă
Business-ul din familie, nu este, neapărat dinastia părinților și a copiilor. Eroinele noastre, surorile Victoria, Liliana și Diana Diaciuc, știu cât este de important și sigur să ai lângă tine un om de încredere, când ești în lumea afacerilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Să deschizi o afacere, și ea să fie de succes, este un lucru pe care și-l doresc mulți. Un plan bun al afacerilor, analiza pieței, înregistrarea și promovarea afacerii, și multe alte lucruri importante din această sferă, este imposibil de realizat fără a avea alături un om sigur, și o echipă de încredere. Victoria Diaciuc, cea mai mare dintre surori, dorind să-și deschidă propria afacere, a ales să facă acest pas împreună cu surorile sale, Liliana și Diana.

Victoria Diaciuc

Eu am fost motivată de către soțul meu, Iulian să deschid propriul salon de frumusețe. Noi locuim la Orhei, iar în orașul nostru minunat nu exista niciun salon de frumusețe, care să aibă servicii calitative ca în capitală. Eu eram sigură ca acest lucru îmi va reuși, pentru că frumusețea și tot ce este legat de ea, este marea mea pasiune. Așa a apărut salonul de frumusețe Beauty by Victoria . Evident, au apărut întrebări, cine va lucra la acest salon, dar am decis ca acestea să fie surorile mele, Liliana și Diana.

 

Liliana Diaciuc

Eu nici nu mă îndoiam că noi vom găsi limbă comună cu surorile mele la acest capitol. Noi avem un scop comun, să lucrăm și să ne străduim ca afacerea noastră să prospere, și să le oferim clienților noștri servicii calitative. Cred că acest lucru ne-a ajutat să nu stăm pe loc, ci să ne extindem. Când ne uităm în urmă, noi ne dăm seama că la deschiderea salonului Beauty by Victoria , că noi nici nu bănuiam că îl vom extinde atât de mult.

 

Diana Diaciuc

În salonul nostru nu doar că lucrează specialiști profesioniști, ci noi personal suntem responsabili de fiecare produs și de fiecare serviciu. Noi ne mândrim cu faptul că avem cosmetică profesională - Alissa Beaute, cu care lucrează cosmetologii noștri. Noi nu întâmplător am ales anume acest produs, noi un timp îndelungat am căutat ca produsele să fie pe placul clienților noștri.

 

 

Alissa Beaute este cosmetică profesională italiană, care poate fi folosită chiar și acasă. Laboratoarele care aparțin companiei, se află pe teritoriu Italiei, ceea ce permite ca cosmetica să fie produsă corespunzător standartelor europene. Cel mai important factor pe care îl are cosmetica Alissa Beaute, este faptul că ea este sută la sută naturală, fără parabeni, coloranți, sulfat, uleiuri minerale și alte produse care pot face rău pielii. 

 

Linia - Bio Active - mândria brandului

Puterea naturii într-o singură picătură

Ce semnifică Bio Active?

1. Seruri active concentrate;

2. Materii prime naturale: plante, fructe, flori, alge și minerale;

3. Ponderea componentelor naturale în compoziție până la 98%;

4. Efect instantaneu, efect de lungă durată.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6751184463501