Ianuarie 12, 2018
Nazoferon: cel mai bun remediu împotriva răcelii
Profilactica răcelii și a gripei poate face ca multe din bolile respiratotii și răcelile de sezon să fie evitate. O atenție deosebită trebuie acordată sănătății copilului, pentru că anume copiii au imunitatea mai slabă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Scăderea imunității pe timp de iarnă
În sezonul rece, inumitatea scade considerabil, ceea ce face ca bolile respiratorii să se înmulțească. Temperatura scăzută a aerului, lipsa vitaminelor din organizm, din cauza lipsei fructelor și a legumelor din alimentație, provoacă scăderea imunității și a organismului. Copiii mici care încă n-au imunitate, sunt dispuși să se îmbolnăvească mai repede. De asemenea, imunitatea scăzută se manifestă la femeile însărcinate, ceea ce e foarte periculos pentru sănătatea copilului.
Pentru creșterea imunității și reducerea probabilității unei răceli, este necesară alimentația corectă, călirea organismului, menținerea unui mod de viață activ și sănătos. Dar, uneori, răcelile apar indiferent de toate precauțiile. Durerea în gât, sinusita, febra înaltă, și starea generală proastă, sunt primii indicatori, care demonstrează că imunitatea nu se descurcă cu virusul care a atacat deja organismul. 

 

Protecția de la virus
Pentru a te proteja pe tine și pe copilul tău de la viroză, poți apela la Nazoferon, picături spray, care te ajută să ridici imunitatea organismului tău, și să-l aperi de viroze.

Nazoferon – antiviral, imunomodulator, antibacterian, preparat antimicrobian. Preparatul poate fi primit și în perioada alaptării copilului. Este un preparat inofensiv, care acționează împotriva tuturor virozelor, care provoacă boli respiratorii.

 

Primul ajutor pentru răceală
Nazoferon luptă cu primele simptome ale răcelii, și împiedică răspândirea bolii. Medicamentul nu provoacă reacții adverse, de aceea poate fi primit chiar și de nou-născuți.

 

Formă convenabilă
Nazoferon este medicamentul care are un dozaj special, atât pentru copii, cât și pentru maturi, pentru a preveni reacțiile adverse. Medicamentul nu provoacă iritarea mucoasei nazale sau supra-uscarea acesteia. Mai multe opțiuni de dozare ajută la alegerea formei necesare de eliberare.

 

Citiți în întregime articolul, în noul număr al revistei AQUARELLE, ianuarie-februarie 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80201125144958