Ianuarie 10, 2018
Fotobiomodularea - efect dublu pentru frumusețea dumneavoastră
Iarna este anotimpul cel mai bun pentru procedurile cosmetologice. Pentru a obține un efect avantajos într-un timp scurt, e nevoie să încercați să aplicați cele mai populare proceduri cosmetologice, biorevitalizarea și fotorejuvenarea. Fotobiomodularea – este decizia pentru acele femei care-și doresc să rezolve mai multe probleme faciale, cu ajutorul unei singure proceduri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Doi în unu
Cele mai des întâlnite probleme ale pielii sunt hiperpigmentarea, asteriscuri vasculare, și ridurile. Pentru a rezolva întreaga gamă de probleme, nu este necesar de a face mai multe proceduri. Cosmetologia modernă vă propune o soluție inovatoare pentru rezolvarea problemei  – fotobiomodulare, procedura care include biorevitalizarea și fotorejuvenarea.
Biorevitalizarea este una din cele mai inovatoare și eficiente proceduri, care saturează pielea cu acid hialuronic. 

Medicamentul Stylage Hydro, care este utilizat în clinica cosmetologică DermaBeauty, profund hidratează pielea, îmbunătățește tenul, are un efect de întinerire și nu are efecte adverse.

Fotorejuvenarea cu ajutorul aparatului DEKA laser Synchro FT, care trece imediat dupa procedura de biorevitalizare, elimină hiperpigmentarea, venele spider, îmbunătățește tonusul pielii.

În așa mod, fotobiomodularea ajută să hotărăști cele mai des întâlnite probleme ale feței, fără a face prea multe proceduri. Una din cele mai importante proprietăţi, stimularea producției de colagen natural și elastină, care, la rândul său, încetinește procesul de îmbătrânire.

Doctor Vera Malcoci 
Dermatolog-estetist 

Siguranță și eficiență
Pentru a avea un rezultat mai bun, ai nevoie să faci 3-4 proceduri de fotobiomodularea cu un interval de 3-4 săptămâni între ele. Procedura este făcută folosind anestezia locală, de aceea, durerea practic nu este simțită. Nu necesită perioadă lungă de reabilitare, roșeața trece peste doar 2-3 zile. Procedura este inofensivă, nu are reacții adverse. 


Problemele, care le hotărăște fotobiomodularea:
-  ridurile mici;
- pierderea elasticității pielii;
- asteriscuri vasculare;
- hiperpigmentarea pielii;
- pielea uscată.

Chișinău, șoseaua Hâncești, 43, etajul 5.

022 99 88 99
079 45 80 33

 

Citește articolul în întregime în noul număr al revistei AQUARELLE, ianuarie-februarie 2018. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6388680934906