Ianuarie 08, 2018
Bere Chișinău bucură locuitorii capitalei cu un nou cadou!
Efes Vitanta Moldova Brewery și, în special, colectivul Bere Chișinău, continuă să bucure locuitorii Chișinăului și oaspeții capitalei cu surprize plăcute.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toți am îndrăgit sculptura "Întâlnirea" de pe strada Pietonală din Chișinău, și cu nerăbdare am așteptat continuarea care a fost promisă. De Crăciunul pe stil nou, pe 25 decembrie, Chișinăului i s-a oferit un cadou nemaipomenit - sculptura din parcul Valea Morilor. Acum în Chișinău a mai apărut un loc unde pot fi făcute poze frumoase. Fata pe skaite și băiatul cu cățelul taxa, au fost turnate în bronz, și îi întâmpină pe oamenii care se plimbă lângă scările din parcul Valea Morilor.

 

Colectivul de sculptori care au făcut acest cadou Chișinăului nostru cel drag, sunt Veaceslav jilițchi, Vasile Sitari, și Petru Glavan. 

 

Ludmila Andronic
Director de afaceri corporatiste Efes Vitanta Moldova Brewery


Prima sculptură, din seria "Sculpturile care te privesc în ochi", a apărut la Chișinău, de ziua orașului, pe 14 octombrie 2017. Noi suntem fericiți că sculptura "Întâlnire", a fost apreciată de locuitorii Chișinăului, și de oaspeții capitalei.

Pe 25 decembrie, de sărbătoarea Nașterii Domnului, noi am făcut cel de-al doilea cadou din seria dată, formată din trei elemente, fata, băiețelul, și cățelușul. Noi știm că parcul Valea Morilor este unul din cele mai preferate locuri din capitală. Noi suntem fericiți că prin intermediul acestui proiect, îi oferim posibilitatea artiștilor începători să-și afirme talentul, cum a fost și cu sculptorul Pentru Glavan, autorul acestei sculpturi. 

 

Petru Glavan

Sculptor


Ideia acestui proiect a fost planificată de trei oameni. Eu, sculptorul Veaceslav Jilițchii, și Vasilii SiItari. Noi toți trei am compus ideia acestei sculpturi. Inițial, am făcut-o din plastelină, ca mai apoi, să fie turnată în bronz. Cea mai mare fericire pentru mine va fi atunci când eu voi vedea că sculptura va fi îndrăgită de toți locuitorii Chișinăului. 

 

Citește continuarea articolului în noul număr din luna ianuarie-februarie 2018, al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88345336914062