Decembrie 29, 2017
Lady Go prezintă primele participante ale proiectului!
Proiectul unic Lady Go de la Asterra Group acum este disponibil pentru toți doritorii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Manager-ul de proiect Mariana Ceauș, este încântată să o felicite pe prima posesoare a cartelei. 

"Proiectul Lady Go permite femeilor să primească bonusuri și cadouri când vă asigurați mașina la Asterra Group. Prin achiziționarea Casco, femeia primește ajutor în asistența unui comisar de urgență, disponibil 24 ore. Comisarul de urgență vă va asigura asistență rapidă și de înaltă calitate în cazuri complicate. Mai mult ca atât, bonusul cel mai important este cartela Lady Go, oferind posibilitatea de a beneficia de reduceri și bonusuri de la șase parteneri ai acestui proiect. Împreună cu Lady Go asigurarea auto de la o serie de proceduri obligatorii este transformată într-una plăcută, deoarece fiecare femeie primește multe reduceri și beneficii. "

 

Pentru a face parte din proiectul Lady Go, trebuie doar să vă asigurați mașina Casco în Asterra Group, și automat, absolut gratuit vei primi cartela de la Lady Go. Devenind parte a proiectului, care este făcut special pentru femeile care conduc, o sa primiți bonusuri și reduceri de la următorii parteneri: 

 

"Laboratorul de Frumusețe"

Procedură gratuită de pilling  +10% сreducere pentru toată gama de servicii ale salonului. În cazul necesității, procedura poate fi înlocuită cu oricare alta, pe care o să v-o propună cosmetologii.

Fitness Doza

Trei vizite gratuite la orice rețea de cluburi sportive Fitness Doza, sau o vizită gratuită pentru întreaga familie + reducere de 20% la achiziționarea unui abonament anual în Fitness Doza. Femeilor, care deja au reducere la Fitness Doza, li se va oferi o reducere suplimentară la achiziționarea abonamentului.

Tomaș Dental

Procedură gratuită pentru curățarea dinților + reducere de 10% pentru toate procedurile din clinica dentară. 

Dr. Belter

20% reducere reducere la întreaga gamă de produse cosmetice de la Dr. Belter.

Dulcinella

Reducere de 15% pentru comenzi individuale de dulciuri în rețeaua Dulcinella. O carte de discount de la Dulcinella se eliberează simultan cu cardul Lady Go. Voiaj International

5% reducere pentru pachetele turistice. Pentru pachetele turistice din Bulgaria, o reducere de 500 de lei.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2414965629578