Decembrie 14, 2017
Cadouri de la Antos! Natural, calitativ și frumos!
În ajunul sărbătorilor de iarnă, ne așteaptă mute lucruri de făcut, și, nu în ultimul rând, alegerea cadoului. Magazinul de cosmetică italiană Antos vă propune seturi de cadouri, care va fi pe placul oricui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cosmetică italiană naturală Antos – este o alegere perfectă pentru cadoul de Crăciun. În dependență de preferințele voastre, la magazinul Antos sunt diferite seturi de cadouri, care pot fi pe placul soțului, al mamei sau a surorii. 

Pentru bărbatul iubit

În setul pentru bărbați sunt cele mai importante produse din seria pentru bărbați. Spuma de ras, loțiune după bărbierit, cremă de zi, toate astea le puteți găsi în setul pentru bărbați. 

 

 

Pentru mamă și soacră

Pentru a mulțumi ambelor femei, Antos  a făcut două seturi de cadouri, care conțin produse cu efect de lifting. Crema de zi cu extract de poamă, ginseng și cimbru are un efect de întinerire. Crema de noapte, în componența căruia intră extract de poamă, ulei de măsline și afin, hrănește pielea, și îi întoarce frumusețea și tinerețea.

 

 

Pentru prietenă

Dacă îți dorești să-ți bucuri prietena, dăruiește-i cosmetica, cu care se folosesc make up artiștii profesioniști. Baza pentru machiaj, și rujul cu nuanța preferată, este cadoul perfect! 

 

 

Pentru soră

Cosmetica Antos vă propune o combinație perfectă dintre ruj și parfum. 

 

Str. M. Eminescu, 66

tel: 022 23 23 35

069 0268 86

Facebook

Citește continuarea articolului în noul număr din luna decembrie 2017, din revista AQUARELLE.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66330480575562