Decembrie 12, 2017
10 întrebări și răspunsuri de la Valeria Pașa
Tânără, frumoasă și ambițioasă, interpreta Valeria Pașa a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani. Tânăra interpretă făcea parte din trupa, Olpions, iar mai târziu, a participat la selecția pentru Eurovision Song Contest 2014. De atunci, Valeria a devenit cunoscută, ne încântă cu baladele sale minunate, și cu frumusețea deosebită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sursa mea de inspirație o găsesc atunci când îi ascult pe interpreții din străinătate. Totdeauna le-am apreciat pe interpretele Beyonce, Whitney Houston și Christina Aguilera, pentru faptul cât de mult muncesc ele, pentru a obține asemenea rezultate uluitoare. Căci, la un artist, în primul rând contează voința!

Noua noastră piesă "Da și Nu", este o piesă de dragoste. Chiar dacă melodia este ritmată, totuși, versurile sunt profunte, îți răscolesc sufletul. Apropo, versurile sunt scrise de talentata Radmila Popovici.

Am mai avut colaborări cu Natan, apreciez ce face el, foarte bine ne înțelegem pe plan profesional.

 

Fotografia postată de Valeria Pașa.

 

Hobby-ul meu, pe lângă muzică, este citirea. Tare-mi place să citesc, deși, recunosc, în ultima perioadă nu prea am timp pentru lectură. Îmi plac plimbările, și distracțiile.

Acum fac parte din concursul X Factor România. Este o atmosferă prietenoasă acolo. Este cea mai tare experiență din viața mea!

Colaborez și cu alți compozitori, nu doar cu tatăl meu. Uneori părerile noastre diferă, și, chiar dacă-mi place mult muzica care o scrie, totuși, am hotărât să colaborez și cu alți compozitori de la noi. Iar el mă înțelege.

 

Fotografia postată de Valeria Pașa.

 

Nu voi participa la Eurovision 2018. Am hotărât să nu particip câțiva ani, pentru a-mi aduna o echipă puternică. Nu renunț așa ușor la Eurovision, căci, am visat de mic copil să particip la acest concurs de muzică.

Ador sărbătorile de iarnă, mă fac să mă simt bine, căci sunt cu adevărat magice!

Pentru anul viitor, am în plan să... merg la sport! (Râde).

Părerea altora pentru mine nu contează, cu alte cuvinte vorbind, dacă părerea este constructivă, o accept, dacă nu, n-o iau prea eu aproape de inimă.

Text: Victoria Kirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56635546684265