Decembrie 07, 2017
Decor pentru Crăciun handmade de la Colors Boutique
Sărbătorile de iarnă se apropie, și aceasta înseamnă că e timpul să ne ocupăm de decorul de Crăciun. Decorațiile unicale handmade de la - Colors Boutique – nu doar decorează casa, dar și redau o atmosferă caldă și plăcută.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Să-ți decorezi casa în ajunul sărbătorilor de iarnă este o ocupație plăcuta, care nu se compară cu nimic în lume, căci acest lucru ne face să fim mai buni, mai uniți. Cum să-ți decorezi casa stilat, cu gust, și drăguț, știe Daniela Reniță, fondatoarea handmade de la Colors Boutique.

În anul care vine, 2018, cele mai în vogă culori pentru decor sunt, nude, crem, și toate culorile pastelate. Culorile plăcute și gingașe sunt în tendințele din acest an. Desigur, clasicul mereu este la modă: roșu, auriu, verde, și argintiu. 

Elementele decorului, care sunt făcute cu propriile mâini sunt făcătoare de minuni, căci ele reflectă o anumită căldură în jurul tău. Colors Boutique  reprezintă o gamă largă de decorații, jucării, elemente personalizate, care sunt făcute din bumbac natural, decorate cu ajutorul broderiilor. 

Colecția de iarnă de la Colors Boutique  –  nu reprezintă doar simple decorații stilate, ci și posibilitatea de a-i oferi fiecărui colțișor al casei atmosferă de sărbătoare și de magie. 

Cerbii de Crăciun, fulgi, saniile lui Moș Crăciun, decorează pernuțele, cutiuțele, covorașele, și păturile pentru Crăciun. 

Jucăriile de Crăciun handmade, ciuboțelele de Crăciun pentru dulciuri, vor bucura atât copiii cât și maturii. 

La Colors Boutique puteți nu doar să decorați original încăperea înainte de Crăciun, dar și să primești în dar cadouri deosebite. Fiți siguri că, nu veți găsi mai mult niciunde asemenea cadou!

Centrul Comercial Sun City, et. 3, buticul 302

Tel: 079 808 905

Colors Boutique MD

 

Citește articolul în întregime, în noul număr al revistei AQUARELLE, decembrie 2017.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3871779441833