Decembrie 05, 2017
10 întrebări și răspunsuri de la Olga Verbițchi
Energică, voioasă și plină de viață, tânăra interpretă autohtonă, Olga Verbițchi, ne-a oferit un interviu exclusiv. Ne-a povestit cum se pregătește de concerte, ce preferă să mănânce înainte de a urca pe scenă, și ne-a spus dacă e sau nu îndrăgostită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am început să cânt la 14 ani, cu alte cuvinte, doi ani în urmă. Și, de-atunci, am înțeles că nu-mi pot imagina viața mea fără de cântec. 

Viața mea după X Factor România s-a schimbat extrem de mult, a devenit mult mai interesantă, am cunoscut multe persoane, am înțeles câtă lume din jur mă susține. Este concursul care m-a marcat.

Îi mulțumesc lui Carla's, care m-a ajutat foarte mult, și m-a susținut, îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o!

 

Картинки по запросу olga verbitchi carlas

 

Nu sunt superstițioasă. Nu obișnuiesc să fac absolut nimic ieșit din comun, înainte de a evolua pe scenă. Am încredere în forțele proprii și îmi iubesc publicul!

Înainte de concerte, nu mănânc nimic. Poate că acest fapt se datorează emoțiilor, deși, primesc plăcere de la cântatul pe scenă. Însă, zilnic, când sunt prin Chișinău, obișnuiesc să mănânc la Macdonald's. Este unicul local din Chișinău, unde mă simt cu adevărat liberă, și-n apele mele. Aici mă văd cu prietenii sau, naveghez pe internet. Așa că, fanii știu unde să mă găsească. (Râde.)

Îmi este foarte greu să pun pe cântar doua lucruri extrem de importante pentru mine - școala și cariera. Nu obișnuiesc să fac lucrurile pe jumătate, ori mă dedic în totalitate, ori deloc. De aceea, deși e greu, când am posibilitatea, studiez, merg la școală, și mă strădui să le fac pe toate calitativ și bine. 

Din interpreții noștri autohtoni, eu mi-aș fi dorit mult să cânt în duet cu... Nelly Ciobanu! Dar dacă e să-mi imaginez cu cine-aș fi cântat pe scenele mondiale, aș opta, și aș visa să cânt în duet cu SIA. 

 

Mă bucur extrem de mult pentru faptul că am fost nominalizată la proiectul organizat de revista AQUARELLE, "Femeia Anului" 2017, în nominația "Femeia Speranța de mâine". Foarte mult îmi doresc să câștig la această nominație! Sper oamenii dragi să mă susțină și să mă voteze!

 

Fotografia postată de NRG Moldova.

 

În viitor mă văd pe scenele mari. Vreau să fac cursuri de actorie, să devin un artist complet.

Recunosc că... sunt îndrăgostită! Sunt îndrăgostită de cel mai bun al meu prieten. El e din România. El știe despre focul din inimioara mea, dar noi rămânem a fi doar prieteni, nu suntem într-o relație. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4439561367035