Decembrie 01, 2017
Proprietara salonului de frumusețe MOSTELLE, Alina Andronic
Alina Andronic este mama copilașului de un an, și arată foarte bine. Ea ne-am povestit despre procedurile, care au ajutat-o să redevină în formă într-un timp extrem de scurt. Fiecare din voi poate încerca această procedură, pentru ca, până la Anul Nou să fie în formă. Toate astea, mulțumită specialiștilor de la "Mostelle", care fac minuni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Cum a apărut ideea să deschideți acest centru de frumusețe, specializat pe corecția figurii?

Primul salon, l-am deschis trei ani în urmă, el n-a fost mare, pentru că atunci, conta calitatea, și nu cantitatea, iar clienții au apreciat acest lucru. Timp de o jumătate de an, clientela noastră s-a mărit considerabil, de aceea, noi ne-am extins. Pentru mine a fost o încercare, mulțumită căreia, eu am înțeles că industria frumuseții mă reprezintă, și mie-mi place să mă ocup cu acest lucru. În acea perioadă, când s-a fondat centrul, eu eram în așteptarea copilului. Mostelle și fiica mea Amelia, au apărut pe lume în aceeași perioadă. (Zâmbește) Chiar dacă eram însărcinată, eu participam la procesul creării salonului, alegeam încăperea, echipa, serviciile.

 

Ce a fost prioritar pentru dumneavoastră? Pentru mine a fost important startul. Eu cer mult de la mine însumi, de aceea am fost nevoită să învăț mult. Am studiat literatura de specialitate, am participat la traininguri, căci, chiar dacă business-ul nostru este legat de frumusețe, totuși, avem de hotărât zilnic probleme legate de administrare și probleme organizatorice. Din alt punct de vedere, pentru mine este important ca atmosfera la salonul meu de frumusețe să fie plăcută, iar acest lucru este strâns legat de dispoziția lucrătorilor.

 

Familia Mostelle – este formată din patru "zâne", medici cosmetologi, care știu cum să-și ajute clienții. Pentru echipa noastră eu am, de asemenea, bonusuri. Spre exemnpu, în fiecare lună, pe cel mai bun lucrător îl așteaptă un premiu bănesc.

 

Cum a apărut brand-ul Mostelle?

Pentru noi este principial ca nicăieri să nu existe nimic cu această denumire. Sigur că, se propuneau diverse idei, ne-am fi dorit ca denumirea să fie memorabilă, și de asemenea să aibă un subtext, căci noi lucrăm cu sexul frumos. Denumirea a apărut la contopirea celor două cuvinte, "most", din engleză - mai mult, și "elle", din francează - ea. Sloganul nostru este – "Because beauty metters" – pentru că totul corespunde, în totalitate filosofiei brand-ului nostru.

Poți într-o lună să revii în formă?

Să devii mult mai atrăgătoare și să te apropii de formele ideale, poți, cu siguranță. De menționat că, unele proceduri plastice, a aparut posibilitatea de a fi făcute fără intervenții chirurgicale - metode de corecție a figurii. Se întâmplă că atât kilogramele, cât și figura, arată bine, doar că există mici imperfecțiuni. Atunci, puteți apela la ele.

 

 

Chișinău, bul. Decebal, 139.

GSM: 060100999

FB: Mostelle

Site: mostelle.md

Continuarea articolului îl puteți citi în ultimul numărul din decembrie 2017, al revistei AQUARELLE.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59125423431396