Noiembrie 28, 2017
O mai ții minte pe Anna Nicole Smith?
Modelul American ar fi împlinit astăzi 50 de ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi


Viaţa frumoasei blonde a stat mereu sub semnul scandalului şi al controverselor. Numele ei a fost mai mereu legat de procese, de abuz de alcool şi calmante, de presupuse iubiri şi certe, relaţii cu bărbaţi bătrâni, dar extrem de bogaţi.

Smith, pe numele ei real Vickie Lynn Hogan, provenea dintr-o familie modestă, aşa că, scopul ei principal în viaţă au devenit banii. În anul 1992 se lasă fotografiată pentru revista PlayBoy.

 

 

Anna Nicole a avut-o încă din copilărie ca idol pe Marilyn Monroe, ea purta și îmbrăcăminte asemănătoare cu cea a lui Monroe.

 

 

A devenit cunoscută de întreaga lume după ce, în 1994, s-a măritat cu miliardarul J. Howard Marshall, născut în 1905. Ceea ce înseamnă că mireasa avea 26 de ani, iar mirele, 89. El a mai trăit doar câteva luni după nuntă, Anna fiind ulterior supranumită "văduva veselă".

 

 


Anul 2006 a fost cel mai zbuciumat din toţi cei 39 de ani, din scurta viaţă a Annei Nicole Smith. În luna septembrie, Anna Nicole a adus pe lume o fetiţă. Daniel, un alt fecior al modelului, a zburat spre Bahamas să-şi vadă mama şi surioara, dar câteva zile mai târziu a fost găsit mort. Avea numai 20 de ani şi oficialităţile au catalogat cazul ca fiind "suspect". La numai trei săptămâni de la înmormântarea copilului ei, aceasta dă doliul pe rochia de mireasă şi se cunună în cadrul unei ceremonii simbolice, fără contracte prenupţiale şi documente legale, cu Howard K. Stern, avocatul său de mai mult timp, şi tatăl fetiţei sale, Dannilynn.

 

 

Și a treia căsătorie a durat, doar câteva luni… Tânăra născută cu patima banului, cu dorinţa de a fi mereu în lumina reflectoarelor, de a străluci şi de a se îmbogăţi cu fiecare zi, a trecut în lumea umbrelor la 39 de ani, lăsând în urmă o fetiţă de cinci luni şi multe enigme.
Anna Nicole Smith a trăit haotic şi a murit timpuriu, iar patima ei pentru bani i-a adus, în loc de fericire, un lung şir de necazuri, încheiat în mod tragic, într-o cameră de hotel.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66605448722839