Iulie 19, 2017
Iată cum s-a desfășurat Mother’s Day Chișinău 2017
Sâmbătă, la mijlocul verii, s-a desfășurat un eveniment dedicat femeilor, îndeosebi mamelor, fiind la a 3-a ediție a organizării. La acest eveniment, mamele au avut ocazia de a participa nu doar la cele 7 concursuri oferite de organizatori, dar și să se distreze și să se relaxeze.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gazda evenimentului, a invitat pentru copii ,,Transformerii’’ pentru a încinge atmosfera și a dansa împreună cu ei, pentru a face poze și a-i cunoaște.

Invitații au fost delectați cu muzică bună, dansuri, prezentări de modă pentru copii și maturi, acrobații, tuturor copiilor participanți la evenimentul Mother’s Day Chișinău 2017 li s-au oferit cadouri și surprize dulci.

Câștigătoarele concursurilor evenimentului, au primit nenumărate premii: Un voucher de 10 ore de limbă engleză și 2 ore la o diagnosticare personală corporală, un vocher de la centrul de frumusețe și sănătate; o cartelă în valoare de 100 litri de apă filtrată și purificată, un cocktail gratuit, produse de îngrijire, un certificat pentru o lună la gimnastică chinească, dulciuri turcești, produse cosmetice pentru femei; voucher de 3 ore de masaj de la organizatorul evenimentului, Rodion Uzun, reviste AQUARELLE și multe alte cadouri.

Directorul agenției de publicitate Promotion Group, Sidorenco Pavel, susține cu certitudine că acest eveniment se va desfășura anual, deoarece participarea mamelor, buna dispoziție și fericirea pe chipurile mamelor sunt defapt inspirația evenimentului.

”Suntem deja la al 30-lea eveniment al agenției, în CV-ul cărora s-au desfășurat evenimente familiale, sportive, conferințe educative și medicale. Toate aceste evenimente sunt sociale, gratuite și se desfășoară datorită binevoinței și susținerii partenerilor” susține Pavel Sidorenco.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.076931476593