Iunie 14, 2017
Noi tehnici de Conturing- Tontouring și Strobing (Video)
Dacă până nu demult tehnicile de conturare a feței erau unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale make-up artiștilor și erau rezervate machiajului de televiziune, acum acestea fac deja parte din repertoriul nostru zilnic de make-up.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Obsesia pentru contouring ne-a fost alimentată de însăși regina selfie-urilor, Kim Kardashian, însă tocmai atunci când începusem să ne obișnuim cu termeni precum “contouring” sau “baking”, tendințele de beauty aduc în prim-plan alte două tehnici din ce în ce mai populare: tontouring și strobing. Ambele promit rezultate mai naturale, folosindu-se de tehnici ingenioase pentru a defini structura osoasă a feței, într-un joc echilibrat de lumini și umbre. 

Află cum poți obține cel mai natural efect cu ajutorul tehnicilor de tontouring și strobing împreună cu AQUARELLE. 

Cea mai recentă tehnică intrată în lexiconul domeniului de beauty, tontouring-ul, promite să îți îndeplinească dorința de a arăta perfect încă din primele momente ale dimineții și se bazează pe tehnici semipermanente pentru a obține acest lucru. Mai exact, tontouring-ul înlocuiește pudrele sau cremele pentru contouring cu loțiuni autobronzante, pentru a umbri fața în zone strategice.
Ingenioasa idee îi aparține Melissei Carter și implică folosirea a doua texturi diferite de autobronzant: o spumă ușoară nuanțatoare aplicată de-a lungul pomeților și o loțiune cu un ton mai închis, aplicată strict sub osul pomeților. 

 

Radiant, proaspăt, diafan și luminos, strobing-ul a devenit una dintre cele mai populare tendințe în materie de machiaj, într-un timp extrem de scurt. Chiar dacă strobing-ul nu este altceva decât iluminarea părților înalte ale feței, renunțând la contrastul conferit de accentuarea umbrelor, efectul nu este nicidecum unul potolit. Machiajul creat de Alex Box a devenit definiția vizuală a acestei tehnici, care nu necesită decât un iluminator (lichid sau pudră) și o pensulă tip evantai pentru a fi obținut.

 

Înainte de a aplica vreuna dintre aceste două tehnici, trebuie să fii înarmată cu secretul unui machiaj reușit: un blending executat ca la carte. Chiar și atunci când îți dorești un efect aproape teatral de strobing sau tontouring, asigură-te că trecerea între nuanța pielii tale și iluminator este imperceptibilă, folosind o pensulă curată, mai densă, sau un burețel creat special pentru blending. Odată ce ai perfectat mișcările de tapotare, pregătește-te să îți vezi tenul literalmente într-o lumină nouă!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2225561141968