Mai 26, 2017
5 cele mai proaste locuri unde să nu faci sex
Cu cât mai mult o persoană este tentată în ceea ce ține de relații, cu atât mai des este interesat să simtă aceste trăiri. De obicei aceste emoții sunt stârnite în locurile unde persoana încă nu a susținut o relație intimă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu risca cu sănătatea ta, cedând pasiunii, fiind în...

1. Sala de sport

După cum se cunoaște, să umbli desculț în acest tip de localuri este semn de prost gust. În aceste locuri, mai ales în vestiare și cabinele de duș, este ridicat riscul să capeți vreo ciupercă, iar mediul de aici este favorabil pentru înmulțirea acestora. Astfel dispare orice gând de a întreține un raport sexual, chiar și în cea mai curată și aranjată sală.

 

2. La cinematograf

E greu să-ți imaginezi cât gunoi lasă aici vizitatorii doar într-o zi. Unde este garanția că în fotoliu a stat o persoană sănătoasă?

 

3. În parc

Pe bancă sau în iarbă, teoretic se poate de încercat, dar acest raport sexual este extremal și mereu periculos, mai ales când în apropiere sunt reprezentanții legii.

 

4. Pe plajă

Sexul aici este foarte romantic și frumos, dar numai până atunci când în regiunile intime ale partenerilor nimeresc firele de nisip.

 

5. În toaletă

WC-urile slujesc altor trebuințe, mai ales că bacteriile din acest anturaj „nu dorm”. Dacă tot ai nevoie de un spațiu restrâns, atunci alege liftul. Locatarii blocului ce se plimbă întruna contribuie la creare anturajului extremal al acestei situații. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.1327781677246