Mai 09, 2017
Detalii compromițătoare despre cuplul noului președinte francez
Promovarea candidatului carismatic la președenție s-a bazat pe estetică, care este aproape de fiecare francez. Emmanuel Macron este tânăr (în vârstă de 39), simpatic și are o poveste de dragoste uimitoare. Important e că asupra sa nu există vreun dosar compromițător.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, AQUARELLE va povesti cele mai interesante detalii din viața lui Emmanuel și a soției sale deosebite.

 

1. Mulți consideră că bărbatul s-a căsătorit cu o femeie mai în vârstă de două ori decât el ca să-și ascundă orientarea sexuală.

 

2. La 15 ani, tânărul s-a îndrăgosti de profesoara sa, Brigitte. A așteptat, iar peste câțiva ani s-au căsătorit.

3. Însăși soții au povestit că la cea de-a 17-a aniversare a lui Emmanuel, acesta i-a spus lui Brigitte: „Ce nu ați face, cum nu ați încerca să vă îndepărtați de mine, dar mă voi căsători cu Dvs.”. Pe acele timpuri femeia era căsătorită și creștea împreună cu soțul său trei copii.

4. Această poveste de dragoste a luat o altă întorsătură atunci când Brigitte a divorțat de soțul său de dragul lui Emmanuel. Pe atunci, viitorul președinte, își construia cariera în politică, iar ea preda într-o școală religioasă de la Paris.

 

5. Cuplul nu are copii, dar Emmanuel dădăcește nepoții soției iubite. Îi adoră și mereu spune către presă că sunt nepoții lui. Notăm că soția sa are trei copii și șapte nepoți.

6. Așa își trăiesc viața: Emmanuel acum se plimbă cu sticluțele de hrană pentru copiii și nepoții soției, iar Brigitte, indiferent de vârstă, este recunoscută aproximativ în toată țara ca o „icoană a stilului”.

 

7. Noul președinte al Franței adoră să-și arate public draga lui soție și permite ca ea să fie pozată. De pe timpurile lui Nicolas Sarkozy, Franța, nu-și amintește ca președintele să dezvăluie atâtea despre viața personală.

8. Desigur scriem și câteva cuvinte despre nunta acestui cuplu extraordinar. Nunta soților s-a desfășurat pe o plajă superbă de la stațiunea franceză Le Touquet, unde Brigitte a moștenit o vilă frumoasă pe care acum, cuplul prezidențial, îl consideră cea de-a doua casă.

9. În discursul său din cadrul nunții, Emmanuel și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul părinților și copiilor lui Brigitte Nu vom fi „un cuplu obișnuit”, dar vom fi „un cuplu adevărat”!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69767832756042