Mai 03, 2017
Vezi unde te poți distra în luna mai la Chișinău
Luna mai abundă în evenimente, datorită unei cantități mari de sărbători naționale și internaționale. AQUARELLE îți prezintă o listă cu cele mai actuale concerte din mai.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

5 mai – la 19:00 va avea loc un concert cu cea mai de succes trupă rock din Moldova — Gândul Mâței. În cinstea celor 20 de ani de activitate trupa a decis să organizeze un concert de zile mari nu oriunde, ci pe arena circului. «Luminează Circul» - este un proiect social, scopul căruia este să renască cele mai cunoscute locații din Chișinău. Gândul Mâței va fi susținut și de colegii de breaslă ca: Roman Yagupov, Geta Burlacu, Igor Dînga, Lidia Scarlat, Guz, Mevv și alții.

 

7 mai – la 18:00, în incinta Teatrului de Operă și Balet «Maria Bieșu» va avea loc concertul «80 de primăveri» de Eugen Doga. Pe scenă vor urca artiști care au interpretat vreodată piesele lui Eugen Doga.

 

7 mai — sub egida Președintelui Republicii Moldova, în Piața Marilor Adunări Naționale va avea loc concertul trupei din Rusia - Liubă și Alexandr Marshal.

La 14:00, în toate sectoarele orașului vor avea loc programe culturale, iar la 18:00 va avea loc concertul propriu-zis.

La 21:00 concertul va fi încheiat cu artificii de foc.

 

25 mai — la 19:00, la Moldexpo, va ieși pe scenă cunoscuta trupă din Rusia — Leningrad. În cadrul turneului «20 de ani într-o bucurie» trupa va oferi un concert deosebit și plin de nebunie.

 

27 mai – la 18:30, de asemenea la Moldexpo, va evolua legendara trupă din România «3 Sud Est & live band». Și această trupă sunt la aniversarea celor 20 de ani de activitate.

 

31 mai – la 13:00, la Delfinariul din Moldova, va avea loc ziua copiilor, acolo unde alături de delfini vor evolua invitați speciali ca: Adrian Ursu, Serj Kuzenkoff și Big Flash Sound Band.

31 mai – la 19:00, la Palatul Național «Nicolae Sulac» va cânta trupa rusă «Би-2» cu susținerea orchestrei simfonice. Show-urile trupei mereu adună săli pline cu mii de spectatori.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2338690757751