Martie 21, 2017
Vezi cele mai memorabile prestații primăvăratice! Ne amintim Balul de Primăvară AQUARELLE 2016
Conceptul numerelor artistice al Balului de Primăvară 2016 se pare că a fost unul reușit! Artiștii s-au grupat, interpretând câte o piesă din repertoriul fiecăruia, unite muzical cu ajutorul măiestriei band-ului Alex Calancea. Bineînțeles, muzicanții s-au familiarizat de minune cu creațiile colegilor de breaslă, dar nu numai – au combinat de minune vocile, temperamentele și mișcările scenice, astfel încât au format un tot întreg, plăcut publicului! În fiece an, AQUARELLE tinde să vină cu ceva inedit în cadrul evenimentelor sale și în curând ne așteaptă noi impresii și un alt concept – Balul de Primăvară 2017. Îl așteptăm cu nerăbdare, iar între timp, ne amintim cele mai colorate prestații din anul trecut!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Karisma, Dara și Dianna Rotaru

Trei blonde senzuale, trei piese mișcătoare și tot atâtea voci care nu-ți ies din minte ceva timp după plecarea lor în culise. Piesele semnate de aceste interprete sunt îndrăgite de public. De aceea, nu e deloc uimitor faptul că într-un colaj – au fost nemaipomenite! Karisma, Dianna și Dara au completat numărul artistic cu ținute momorabile și mișcări sincronizate. Un trio adorabil!

 

 

Nicu Țărnă și Pasha Parfeni

Contrastul a fost, pe semne, motto-ul prestației acestor doi artiști! Piesa lui Pasha Parfeni, așternută pe motive balcanice, despre dorința de a impresiona o domnișoară a fost schimbată de „La ciocana” a lui Nicu Țărnă! Ambii interpreți au ținut piept provocării de a cânta piesa celuilalt și de a transmite, cu toată ființa, dispoziția creațiilor.


 

Ionel Istrati și SunStroke Project

Un grup de tineri energici nu pot face altceva decât furori! Au adus pe scenă energie, carismă, mișcare și un echilibru nemaipomenit de voci. Trei piese – atâtea au format colajul, care curgeau una din cealaltă de parcă așa au fost create de la bun început! În plus, prestația lor a mai găzduit o activitate artistică interesantă – un battle muzical între virtuozul saxofonist Sun Stroke Project – Serghei Stepanov și maestrul Alex Calancea. Energie pură!


 

Olia Tira, Cristina Scarlat și Natan

Două interprete îndrăznețe l-au acompaniat de minune pe Natan în timpul piesei lui lirice și l-au „tras” în lumea lor excentrică. Vocile artiștilor sunt diferite, dar unite de o cauză nobilă – cea de a prezenta publicului interpretări inedite, noi pentru estrada moldovenească.


 

Nicoleta Nucă

La Balul de Primăvară din 2016, Nicoleta Nucă a ieșit în scenă singură, spre deosebire de colegii săi de breaslă. În pofida acestui fapt, s-a bucurat de aplauze furtunoase! Nicoleta a interpretat hitul anului 2015, care a cucerit topurile muzicale  - „Nu sunt”. Prestația a fost cu siguranță memorată de public pentru mult timp, așa cum se-ntâmplă de obicei!


 

 

Nelly Ciobanu și Ion Suruceanu

Ei sunt cu scena per tu. Dacă ar fi să calculăm cât timp au petrecut în total numai pe scena Palatului Național – cifra cu siguranță ne-ar lăsa mască! Un duet pentru sufletele moldovenești, un duet pentru toate vârstele și preferințele!


 

Adrian Ursu, Vitalie Dani și Aura

Doi bărbați în floarea vârstei și creației i-au făcut curte, în scenă, Aurei. În astfel de cazuri e ușor să confunzi un trio proaspăt format, pentru un singur eveniment și o echipă care muncește de mulți ani împreună. Interpreții moldoveni fac chef, impresionează și se înțeleg de minune – asta au demonstrat artiștii în cauză!


 

 

Serj Kuzenkoff, Critina Croitoru și Cristy Rouge

Vocile acestora creează o simbioză perfectă! Deoarece energia pieselor interpretate este asemănătoare, interpreții au reușit să transmită publicului dispoziția romantică, de primăvară, prezentă în creațiile lor!


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62202000617981