Martie 20, 2017
Carla`s Dreams: fapte interesante despre cea mai spectaculoasă trupă din ultimii ani
Noi continuăm să scriem despre cel mai misterios grup din Moldova. Astăzi am decis să adunăm cele mai interesante fapte din interviurile acordate de Carla`s Dreams pe parcursul ultimilor ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

- Potrivit participanților, în formație sunt aproximativ 20 de muzicanți. Personalul care colaborează cu trupa semnează un contract de nedivulgarea a informațiilor cu caracter personal. Nerespectarea acestuia îi poate costa scump!

- Grupul a fost format în iarna anului 2012 și conform unor date,  jurnaliștii moldoveni au încercat chiar de la început să afle cine se ascunde sub măștile pictate. Informațiile obținute, însă nu le-a putut afirma sau nega nimeni.

- Unii interpreți și critici consideră că, probabil, melodiile trupei în limbile română, rusă și engleză sunt interpretate de diferite persoane care au un tembru al vocii și accent diferit.

- Echipa are un motto: "Niciodată nu te justifica, niciodată nu te plânge".

- În septembrie 2017, trupa a dat pentru prima dată dau un concert în Federația Rusă. Participanții acesteia aveau planificate câteva interviuri, timp în care faimosul portal de știri Life a spionat trupa. Pe această încercare de a afla adevăratele identități ale participanților trupei, băieții de la Carla`s Dreams nu s-au supărat. Investigații nu au fost comentate.

- Carla's Dreams deseori ne bucură cu piese noi, iar la moment au deja în palmaresul lor trei albume și zeci de videoclipuri.

- Remarcăm frontman-ul carismatic al trupei. Nu numai odată, Sergiu (după spusele lui, astfel se numesc toți membrii trupei) a recunoscut că este practic singurul vorbitor de limbă rusă al trupei. Mulți fani ruși au apreciat nu doar muzica trupei, ci și modul interesant al solistului de a răspunde la întrebări.

În continuare, urmărește unul dintre primele apariții ale trupei pe scenă în Rusia.

AQUARELLE prezintă! Doar la Balul de Primăvară AQUARELLE-2017! 30 martie - senzaționalii Carla`s Dreams cu minunatul program #EROINA MEA!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2883841991425