Februarie 28, 2017
Ce te îmbătrânește?
Câteodată nici nu conștientizăm ce ne accelerează procesul de îmbătrânire. Oare este posibil de a trăi o perioadă lungă de timp și în genere este posibilă stopare îmbătrânirii? Probabil că nu, sau pur și simplu încă nu am aflat secretul. Dar îți putem povesti despre cei patru factori care ar trebuie utilizați mai rar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mod de viață sedentar

Cercetătorii de la Universitatea din California au publicat un articol în American Journal of Epidemiology care constată faptul că modul de viață sedentar accelerează procesul de îmbătrânire a celulelor. Rezervă cel puțin 30 minute pe zi primblărilor la aer liber.

Folosirea smarphone-lor

Una din cauzele îmbătrânirii premature a pielii este utilizarea smartphone-lor și a dispozitivelor mobile. Acestea contribuie la distrugerea colagenului, ceea ce duce la apariția ridurilor faciale și a petelor pigmentate.

Alcoolul

Folosirea alcoolului în exces afectează pielea și părul. Consumul de alcool la vârsta mijlocie contribuie la pierderea regresivă a memoriei.

Tristețea

Steelcase Company și 12 000 de voluntari care lucrează din întreagă lume au participat la un studiu. Ei au constatat că marea majoritate a femeilor întâmpină dificultăți de concentrare și stresul enorm. Acest lucru duce la faptul că persoana se simte permanent obosită, își pierde motivația personală și ca urmare îmbătrânește mai rapid.

Cercetătorii din New York au efectuat un studiu pe marginea acestui domeniu și au căzut de acord că cea mai bună opțiune de tratare a acestei probleme este un animal de companie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.726229429245