Februarie 03, 2017
Surprizele proiectului „Nunțile Anului”
Tradiționalul proiect „Nunțile Anului” organizat de revista AQUARELLE, prima revistă pentru femei din Republica Moldova, a avut loc ieri la restaurantul Casa Nunții Noroc. Evenimentul sa desfășurat în stilul unei nunți europene elegante și bine puse la punct, cu bucate sofisticate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul acestui eveniment, invitații au avut ocazia să aprecieze gustul fin și calitatea superioară a noului brand de vin spumant— Fresco.

La eveniment au fost prezenți moderatori, interpreți, decoratori și designeri de nunți: Mariana Petrenco și Ala Barbăscumpă (organizatori de nunți), Andrei Porubin, Andrei Doba, Igor Sârbu, Mircea Marco, Tatiana Heghea, Pavel Duganov și Adrian Ursu (moderatori), Serj Cuzencov, Anatol Melnic, Diana Rotaru, Cristina Scarlat, Маriana Mihăilă, Bogdan Dascăl și alții. Aceștia au făcut poze, au discutat într-o atmosferă relaxantă și s-au distrat de minune. De data aceasta, în centrul atenției nu au fost mirele și mireasa, ci zece filmulețe originale pregătite de către invitați de la nunta care i-a impresionat cel mai mult și la desfășurarea căreia și-au adus contribuția. S-au prezentat filmulețe care mai de care, fie de acțiune, inspirate din filmele lui Quentin Tarantino, fie emoționante și romantice ca în povești sau filmul „Titanic”, fie presărate cu umor, ca în filmele vechi cu Șurik sau Yuriy Niculin.

Invitații au privit cu sufletul la gură filmulețele creative și au făcut un top al celor mai reușite creații prezentate. La sfârșit, vedetele invitate au primit câte o șampanie-cadou din partea partenerului nostru Fresco.

Vezi AICI toate pozele de la evenimentul desfășurat:

https://www.facebook.com/pg/aquarellemoldova/photos/?tab=album&album_id=1369060076478425

Întreaga versiune a proiectului  "Nunțile Anului 2016" citește-o în numărul din martie al revistei AQUARELLE.

Partenerii proectului:



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69909429550171