Ianuarie 27, 2017
Cum se «face» sex în filme?
În timpul relaxării în fața televizorului, deseori privim filme cu scene erotice. Dacă „aceasta” se întâmplă cu adevărat sau regizorii apelează la trucuri speciale pentru a corda o alură să spune aquarelle.md

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

  • În scenele sexuale nu este necesară dezgolirea părților intime ale corpului. Există așa trucuri ca abțibilduri și lenjerie ce camuflează locurile intime și se contopește cu corpul actorului. Penisul este acoperit cu un ciorap special «cock sock», iar pentru actrițe s-au inventat «pasties»- căpăcelele de silicon pentru mameloane.
  • Actorii nu sunt nevoiți să se confrunte cu excitări senzaționale nemaipomenite. Munca istovitoare și încercările de a filma secena deja din al 20 dublu epuizează actorii la maxim.

  • Există conceptul de «scenă închisă», atunci când se filmează scene picante și este de față un minimum de persoane, câteodată doar operatorul. Pentru ce mai timizi a fost creată coordonarea de la distanță a camerelor. Spre exemplu, scena intimă între Tom Cruise și Nicole Kidman din filmul “Eyes Wide Shut” a fost filmată personal de Stanley Kubrick.

  • Se discută și se repetă fiecare detaliu înaintea filmării unei scene intime, iar actul sexual decurge „cu adevărat” de multe ori, doar că actorii sunt îmbrăcați.
  • În Hollywood sexul real este absolut exclus. Doar că regizorul Lars von Trier, în filmul său «Nymphomaniac», a trecut peste limite. Starurile Saya Labaf, Sharlota Geinsburg și Willem Dafoe, cunoscute pe plan mondial, au făcut cu adevărat sex.
  • Pentru ecranizarea sa „The idiots”, Lars von Trier a venit „gol pușcă”, ca să încurajeze actorii la o dublură cât mai calicativă.
  • Mult mai convenabil este atunci când actorii se cunosc bine între ei- aceasta ușurează filmarea scenelor picante.

  • În Hollywood s-au creat demult reguli de a scrie în contractul actorului fiecare chițibuș care poartă un caracter sexual. Din categoria actorilor care nu se filmează în scene sexule fac parte: Scarlett Johansson, Sarah Jessica Parker și Julia Roberts. 


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7640368938446