August 07, 2017
7 trucuri pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse
Desi este considerat un semn de feminitate, multe femei nu sunt deloc multumite de faptul ca au grasime pe coapse. Ele si-ar dori sa fie mai androgine, sa aiba siluete cu mai putine curbe. In cazul in care nu esti din nastere construita astfel este greu de obtinut. Insa mai poti face cate ceva.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Exerciții cardio
Acestea nu scad grăsimea numai de pe coapse, ci din întreg corpul. Dacă tot corpul va fi slab și coapsele vor fi mai subțiri. Cele mai practicate exerciții cardio sunt alergatul, mersul cu bicicleta, exercițiile de aerobic.
 

2. Folosește scările
Ar fi indicat să urci dealuri, să mergi pe munte, dar nu toată lumea are așa ceva în jur. Cei mai mulți dintre noi avem scări și pe ele le putem utiliza pentru a ne tonifia coapsele. 


 

3. Exerciții de forță
Coapsele tale vor arăta mai bine dacă mușchii vor fi mai bine subliniați. Pentru aceasta ai nevoie de exerciții care să pună accent pe mușchii din acea zonă. 

4. Ai grijă la ce mănânci
Mănâncă fără zahăr, nu sări peste masa de dimineață, mănâncă alimente cu multe proteine și alege cerealele integrale - sunt cateva sfaturi generale de care trebuie să ții cont dacă vrei să scapi de grăsime, oriunde ar fi ea pe corp.

5. Nu te înfometa
Ca să scapi de grasime nu trebuie să te înfometezi, ci dimpotrivă. Gustările dintre mesele principale sunt aliații tăi - dacă sunt bogate în proteine și fibre.

6. Bea apă
Sună ciudat, dar dacă bei apă regulat ai șanse mari să slăbești: dacă bei apă înseamnă că nu bei alte băuturi pline de calorii. Și, în plus, dacă bei apă înaine de masă vei mânca mai puțin. Tu ai în permanență la tine o sticlă de apă?

7. Dormi
Nu este o glumă, chiar trebuie să te odihnești bine ca să fii slab. Altfel ești în permanență lipsit de energie și nu faci altceva decât să mănânci lucruri nesănătoase în speranța deșartă că te vei pune pe picioare.

Dacă le-ai făcut pe toate acestea bucură-te de formele tale, ești femeie, sunt normale!

 

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.039030790329